Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
10 juni 2021

Pressinformation från Almi Väst - Jenny Jonsson ska leda Almi Väst Skaraborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenny Jonsson blir ny affärschef för Almi Väst Skaraborg, från och med idag 9 juni. 

– Det ska bli intressant att ta sig an uppdraget. Det finns en stark innovationskraft, inte minst i branscher som jordbruk och tillverkningsindustri, som förenar oss i Skaraborg, säger Jenny Jonsson.

 

– Almi har en tydlig roll att fylla, för att få fler små och medelstora företag att lyckas. Vi har en unik verktygslåda som gör stor nytta i och med att vi både erbjuder affärsutveckling och finansiering.

 

Jenny Jonsson är sedan tidigare ett välkänt ansikte för många små och medelstora företag i regionen, efter att ha arbetat i över tio år på Almi. Nu tar hon nästa steg i karriären. 

– Jenny har en gedigen kunskap om såväl finansiering såväl som affärsutveckling. Hon har dessutom ett stort driv samt passion för Skaraborgs entreprenörer vilket är centralt i en roll på Almi, säger Agneta Olsson, VD för Almi Väst. 

 

 

Kontakt

Jenny Jonsson, affärschef Almi Väst Skaraborg, 070-846 49 42

 

 

ALMI
Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag som har ambitionen att utvecklas och växa hållbart. Almi arbetar med företag i tidiga skeden med tillväxtpotential och etablerade företag som vill skala upp och expandera. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.

Vill du veta mer om Almi och våra erbjudanden? Vi berättar gärna mer!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig inom kort!
*
*
*
*
?