Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige

Jobba hos oss

På Almi är vi cirka 500 medarbetare som finns på ett fyrtiotal orter över hela landet. Vi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med företagande och drivna entreprenörer. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Du arbetar i en dynamisk miljö, med stora möjligheter till nätverkande och utveckling.

För att trivas hos oss bör du stimuleras av arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

Om Karriärföretag certifiering 

De 100 arbetsgivarna i Sverige som årligen utses vara attraktivast att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding arbete. 

 

Samtliga företag och organisationer i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag. Initialt krävs dock att man lever upp till Karriärföretagens Grundkriterier. 


Därefter måste organisationerna passera genom en urvalsprocess där de granskas av en expertpanel för att säkerställa att arbetsgivaren bedriver ett högkvalitativt attraktionsarbete samt att de uppfyller ett antal krav för att kunna kallas en attraktiv arbetsgivare för unga talanger. Bland de som passerat genom Urvalsprocessen utser slutligen en jury de 100 främsta arbetsgivarna som kommer med på listan över årets Karriärföretag.

Karriärsföretagen 2022
Gratulerar Almi! Ni är ett av Sveriges Karriärföretag 2022

Motivering:

Almi är ett dynamiskt företag men en fin företagskultur. Här stimuleras medarbetarna av varandra och utvecklingsmöjligheter finns i alla steg av karriären då Almi förmedlar tydligt vad som förväntas. Det märks av Almis rekryteringsarbete att medarbetarna står i fokus och utgör företagets framgång. Mångfald och jämställdhet är en självklarhet hos denna inspirerande arbetsgivare och förtjänar helt klart att kalla sig Karriärföretag. 

 

Karriärföretagen utser härmed Almi till ett av Sveriges Karriärföretag 2022.