Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Almi i Skaraborg söker nu två rådgivare med kompetens inom finansiering alternativt affärsutveckling

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se ännu fler djärva idéer och fler företag som satsar. Inom alla branscher. Från tjänsteföretag till snabbväxande högteknologiföretag. Vi söker nu två personer som vill vara med och bidra till Skaraborgs fortsatta tillväxt!

Ditt uppdrag som rådgivare

På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare med tillväxtpotential. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer.

 

Arbetet kräver starkt målfokus och en förmåga att självständigt söka upp företag, analysera företagets helhetsbehov och erbjuda Almi tjänster inom affärsutveckling och finansiering till företag som har ambitionen att utvecklas och växa. Många gånger kan det också handla om att tillsammans med andra intressenter diskutera fram skräddarsydda lösningar för kunden.

 

Som rådgivare har du särskilt fokus på företag som har ambition och potential att växa. Insatserna hos kund är relativt korta och syftar till att öka kundens egen kapacitet att utvecklas och växa samt visa på värdet av att ta in extern kompetens inom olika områden för att klara av sin tillväxtresa.

 

Du kommer möta många entreprenörer och din uppgift är att analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering. Du coachar enskilda tillväxtföretag, såväl vd som ägare och leder grupper i utvecklingsprocesser.

 

Rollerna är inriktade på rådgivning och finanisering alternativt rådgivning och affärsutveckling.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. Du trivs både med att facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i alla faser.

För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft, är kreativ, engagerad och gillar att arbeta mot tydliga mål på ett självständigt sätt Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap.

 

Du ska vara nyfiken och ha koll på vad som händer i vår omvärld, tex. hur digitalisering/IT och globalisering påverkar företagens affärer. Har du ett eget nätverk med intressanta kontaktpersoner så det ett plus.

 

Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.

För rollen som rådgivare inom finansiering är akademisk examen inom ekonomi ett krav. Meriterande är bred kunskap inom företagsekonomi och finansiering, företagsrådgivning liksom eget företagande och försäljning samt erfarenhet från olika branscher.

För rollen som rådgivare inom affärsutveckling ser vi att du har en akademisk utbildning inom verksamhetsutveckling, teknik, ekonomi eller beteendevetenskap. Meriterande är erfarenhet från olika branscher, försäljning och affärsförhandlingar samt om du har arbetat med/i beslutsfattande positioner i små-medelstora bolag med tillväxtpotential.

Teamet

På vårt kontor arbetar vi i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna bidra till så stor kundnytta som möjligt, varav vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta.

Vi letar alltid efter personer som kan komplettera vårt team med kompetens och erfarenhet som efterfrågas. Därför tycker vi det är extra intressant om du har erfarenhet av export/internationalisering och/eller teknik.

 

Arbetet kräver initiativ- och samarbetsförmåga och fokusering mot uppsatta mål, samt en vilja att vara med och lyfta vårt team på sex rådgivare i Skaraborg.

Vad kan Almi erbjuda dig?

Hos oss på Almi erbjuds du möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i teknikparken i Skövde.

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Borås, Trollhättan och Skövde. Totalt arbetar ca 40 personer på Almi Väst.

Sök rollen

Välkommen med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 1 december. Ange även i ditt personliga vilken av rollerna du söker (inriktning finansiering eller inriktning affärsutveckling). För frågor eller mer information om rollerna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se

 

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.