Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Vi söker dig som brinner för att skapa finansieringslösningar för företagen i Jämtland och Härjedalen

Jämtlands län är en expansiv region. Intresset för att starta, driva och utveckla egna hållbara företag är stort. Mitt i den här dynamiken arbetar Almi Företagspartner med spännande människor och företag. Nu har du chansen att bli en av oss och vara med och skapa förutsättningar för företag som vill utvecklas och för människor som vill förverkliga idéer och visioner. Vi arbetar professionellt och affärsmässigt med finansiering och affärsutveckling. Läs gärna mer på almi.se/mitt.

Din roll

Du kommer att arbeta med kreditgivning till våra företagskunder. Du arbetar proaktivt i olika branscher med kunder, banker, intressenter och andra organisationer.


Du analyserar kundens behov, ger råd och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Det är ett självständigt och utåtriktat arbete med både en rådgivande och kontaktskapande/säljande roll.


För dig som rådgivare finns tydliga mål avseende levererade erbjudanden till våra kunder, inom såväl finansiering som affärsutveckling till SME-företag. Du kommer att bli en viktig del av vårt team och rapporterar till affärschef på Almi Mitt.

Din erfarenhet

Du har akademisk utbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Du har erfarenhet av kreditberedning från bank, finansbolag eller motsvarande. Finansieringsanalys av verksamheter samt resultat- och balansräkning tycker du är lika intressant som att se möjligheter, analysera marknaden och driva affärsutveckling i samarbete med nyföretagare, startups, små och medelstora bolag.

Din person

Du har en utåtriktad läggning med känsla för människor och förmågan att både analysera personer och affärsplaner samt trivs med att vara operativ. Du är rak och tydlig på ett ödmjukt sätt och har förmågan att vinna förtroende. Du brinner för entreprenörskap, finansiering och kundkontakter samt vill se utveckling och nå resultat. Samtidigt som du är självgående med stort egenansvar är du också en lagspelare som kan samarbeta med andra internt och externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Placering

Arbetsställe Östersund. I jobbet ingår resor inom Jämtland/Härjedalen och kundbehovet styr.

Kontakt

Rekryteringsansvarig; affärschef Martin Hellström, 070-258 04 35

Intresseanmälan

Känns det intressant? Maila CV och ansökan till martin.hellstrom@almi.se.
Urval till denna tjänst görs löpande, så tveka inte att höra av dig.

Att arbeta på Almi

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.


Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.


Hos oss erbjuds du en möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner.