Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Almi växer! Vi söker nu rådgivare med spetskompetens inom finansiering till teamet i Göteborg.

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. 

Ditt uppdrag

På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher och målgrupper. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap.

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du trivs både med att facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i alla faser. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer. Vi letar alltid efter personer som kan komplettera vårt team med kompetens och erfarenhet som efterfrågas. Därför tycker vi det är extra intressant om du har erfarenhet av digitalisering, teknik, hållbarhetsfrågor, affärsutveckling, export eller har jobbat för internationella bolag.

 

Du har akademisk utbildning inom ekonomi kombinerat med erfarenhet från olika branscher, försäljning och affärsförhandlingar. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med finansiering i både säljande och analyserade roll. Vi ser mycket positivt på att du redan har ett regionalt nätverk.

 

Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.

Vad erbjuder Almi Företagspartner?

Hos oss på Almi erbjuds du möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Sök rollen

Välkommen med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 21 januari. För frågor eller mer information om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Urval och intervjuer startar vecka 3.

 

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

 

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har kontor i Göteborg, Borås, Trollhättan och Skövde.