Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Nästa steg - i ditt företagande

Leder du ett företag, är kvinna och har en ambition att utveckla ditt företagande? Vårt utvecklingsprogram är för dig som vill ta nästa steg och göra det i nätverk där du också får dela erfarenheter med andra kvinnliga företagare.

Inom kort startar vi upp grupper i Umeå, Skellefteå, Lycksele och Arvidsjaur – anmäl dig redan idag!

Programmet innefattar tre fysiska träffar där vi kommer att genomlysa ett antal olika områden med syftet att utveckla din affär och ditt företagande. Vi sätter samman grupper av företagare som är i liknande situation. Idéer, begrepp och lösningar diskuteras i gruppen och Almis rådgivare finns med som bollplank och ger coachande tips längs vägen. Efter slutfört program kommer vi att erbjuda dig möjligheten att utvecklas vidare tillsammans med Almi utifrån de nya verktygen. 

 

Målsättning:
Genom en kombination av föreläsningar, nätverk och individuell rådgivning vill Almi ge dig verktyg för att ta nästa steg i utvecklingen av ditt företag.

 

Målgrupp:
Programmet riktar sig till dig som är kvinna och som leder ett mindre företag som din huvudsakliga sysselsättning (från soloföretag upp till ca 10 anställda). Leder du ett lite större företag och vill ta nästa steg? Kontakta oss så kan vi berätta mer hur vi kan bidra till din utveckling som företagare.

 

Tema på våra träffar: Mitt företag idag och i framtiden

  • Hur är mitt nuläge som företagare?
  • Vad innebär hållbar utveckling och tillväxt?
  • Vilka är mina mål som företagare, hur ser vägval och prioriteringar ut för att nå dit?

Programstarter i Arvidsjaur, Skellefteå, Umeå och Lycksele

Efter din intresseanmälan kontaktar vi dig för ett första kort samtal för att se om Nästa steg är rätt insats för ditt företag (vi har även andra insatser som kan vara aktuella). Därefter kommer vi utifrån intresset sätta ihop grupperna så att vi har en intressant mix av företagare. Vid stort intresse kan du bli erbjuden en grupp med ett starttillfälle längre fram. För att delta behöver du investera ca 15 timmar under en tremånadsperiod och i den tiden ingår uppstart med en enklare hållbarhetsanalys, gruppträffar och individuell rådgivning.

 

Programmet är kostnadsfritt för dig som företagare.

 

Programstarter*:

Umeå, 29/11
Arvidsjaur, 1/12
Skellefteå, 2/12
Lycksele, januari 19/1-23

 

* Ort och startdatum kan komma att revideras beroende på var anmälda företagare utgår ifrån.

Intresseanmälan och kontakt:

Skellefteå och Malå
Erika Lind
Jens Mårtensson

 

Umeå och Lycksele
Kalle Hardell
Torbjörn Edvall