Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Nästa steg - i ditt företagande

Leder du ett företag, är kvinna och har en ambition att utveckla ditt företagande? Vårt utvecklingsprogram är för dig som vill ta nästa steg och göra det i nätverk där du också får dela erfarenheter med andra kvinnliga företagare.

Inom kort startar vi upp grupper i Umeå, Skellefteå, Norsjö och/eller Malå – anmäl dig redan idag!

Programmet innefattar tre fysiska träffar där vi kommer att genomlysa ett antal olika områden med syftet att utveckla din affär och ditt företagande. Vi sätter samman grupper av företagare som är i liknande situation. Idéer, begrepp och lösningar diskuteras i gruppen och Almis rådgivare finns med som bollplank och ger coachande tips längs vägen. Efter slutfört program kommer vi att erbjuda dig möjligheten att utvecklas vidare tillsammans med Almi utifrån de nya verktygen. 

 

Målsättning:
Genom en kombination av erfarenhetsutbyte, nätverk och individuell rådgivning vill Almi ge dig verktyg för att ta nästa steg i utvecklingen av ditt företag.

 

Målgrupp:
Programmet riktar sig till dig som är kvinna och som leder ett mindre företag som din huvudsakliga sysselsättning (från soloföretag upp till ca 10 anställda). Leder du ett lite större företag och vill ta nästa steg? Kontakta oss så kan vi berätta mer hur vi kan bidra till din utveckling som företagare.

 

Tema på gruppträffar:

  • Träff 1. Hur är mitt nuläge som företagare? Vad innebär hållbar utveckling och tillväxt? Vi pratar affärsmodell, kundsegment och erbjudande.

  • Träff 2. Vilka är mina mål som företagare, varför gör vi det vi gör och vad har vi för visioner om framtiden?
  • Träff 3. Hur ser vägval och prioriteringar ut? Hur påverkas affären av omvärlden? Hur jobbar vi med planen för att nå vår vision?

Programstarter i Skellefteå, Umeå, Norsjö och/eller Malå

Efter din intresseanmälan kontaktar vi dig för ett första kort samtal för att se om Nästa steg är rätt insats för ditt företag (vi har även andra insatser som kan vara aktuella). Därefter kommer vi utifrån intresset sätta ihop grupperna så att vi har en intressant mix av företagare. Vid stort intresse kan du bli erbjuden en grupp med ett starttillfälle längre fram. För att delta behöver du investera ca 15 timmar under en tremånadsperiod och i den tiden ingår uppstart med en enklare hållbarhetsanalys, gruppträffar och individuell rådgivning.

 

Deltagaravgiften för dig som företagare är 3000 kr ex moms.

 

Programstarter*:
Norsjö och/eller Malå: 4/4-2023 (träff 2: 25/4 samt träff 3: 16/5)
Skellefteå: Startdatum kommer inom kort
Umeå: 20/6-2023 (träff 2: 6/9 samt träff 3: 4/10)

*Ort och startdatum kan komma att revideras beroende på var anmälda företagare utgår ifrån.

Intresseanmälan och kontakt:

Skellefteå, Norsjö och/eller Malå
Erika Lind
Jens Mårtensson

 

Umeå
Annelie Weinehall
Torbjörn Edvall