Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Landsbygden vässar sitt erbjudande
Projekt för att stärka utvecklingen i den östgötska landsbygdens små och medelstora företag.

Landsbygden vässar sitt erbjudande

Den östgötska landsbygden är en fantastisk plats för att verka och bo. Vi vet att företag kan växa och frodas i dessa miljöer och att detta bidrar till en fortsatt levande landsbygd.

  • Vill Du få ny kompetens och inspiration?
  • Vill Du skapa förutsättningar för att hitta nya kunder och öka Din omsättning?
  • Vill Du öka Ditt företags lönsamhet?

"Landsbygden vässar sitt erbjudande" är en satsning för företag på den östgötska landsbygden. Erbjudandet vänder sig till igångvarande unga och etablerade företag främst inom besöksnäringen och inom de "gröna" näringarna. Har du en tydlig vilja att utveckla dig själva och ditt företag? Finns du i någon av våra 13 kommuner och utanför tätort? Då är detta ett erbjudande för dig!

Är du redo att ta ett nästa kliv på din företagarresa?

"Landsbygden vässar sitt erbjudande" syftar till att stärka utvecklingen i den östgötska landsbygdens små och medelstora företag. Målet är att bidra till ökad omsättning och ökat resultat men kanske också att bidra till att skapa fler arbetstillfällen. Satsningen syftar även till att öka ledningskompetensen och bidra till ökad samverkan både inom och utanför den egna branschen. Satsningen erbjuder en arena för erfarenhetsutbyte och möjligheter till nya insikter, kunskaper och verktyg som du kan använda i ditt fortsatta utvecklingsarbete. Projektet kommer att drivas 2019 och erbjuda individuell rådgivning, affärsutveckling i grupp samt seminarier med olika teman.

Hur går det till?

Erbjudandet innebär att varje företag får en egen affärsrådgivare. Arbetet skapar förutsättningar för förändring och tillväxt genom att kombinera traditionell coaching, där företagaren själv kommer till insikt om vad som krävs för att utveckla sitt företag, med kompetens från en erfaren affärsutvecklare. Almis unika metod inom affärsrådgivning är utvecklad för långsiktigt lärande. Du träffar din affärsrådgivare 6 gånger regelbundet under ca 6-8 månader. Varje träff tar ungefär två timmar och genomförs oftast hos det deltagande företaget. Till detta kommer möjligheten att besöka upp till 2 seminarier per år med olika teman för att fylla på med kunskaper och inspiration för dig och ditt företag.

Finansiering av projektet

Deltagande företag betalar 3 000 kr + moms för coachingen. Resterande kostnader finansieras av Almi Företagspartner Östergötland AB och Region Östergötland.

Kontakt

Daniel Collin Holgersson

013-20 07 10

daniel.collin.holgersson@almi.se

Almis tjänster varierar från region till region. Det här erbjudandet riktar sig till företag i Östergötland.

Om projektet

Projektet har nära dialog och samarbete med Visit Östergötland, Region Östergötlands Landsbygds- och skärgårdsutveckling, Östgötamat samt Länsstyrelsen i Östergötland.