Almi Invest direktinvesterar i het start-up - 100 000 kronor till RevRise

Internet Discovery Day, IDD, är platsen där heta start-ups möter investerare och affärsänglar.

Hugade entreprenörer utrustas med en remsa brun byggpapp och några färgpennor – det är montern. Sedan ritar de och beskriver vad de gör och vad de söker på ett sätt som får besökarna att tända till. Det var ett speciellt bolag som stack ut - RevRise. De fick i dag ta emot 100 000 kronor av Almi Invest som ser potentialen i bolaget.

- De har en klar bild av vad de vill uppnå. Pengarna kommer de redan nu börja använda för att automatisera försäljningen och förbättra produkten ytterligare. Som vi ser ser det kommer vi kunna ge bolaget ytterligare en kapitalresning under Q2 nästa år, säger Per Anell, Chef för såddinvesteringar på Almi Invest.

Det var inte bara potentialen i produkten som drog till sig Almi Invests intresse.

- Det är ett bra och komplett team som vi vill arbeta tillsammans med. Det är kanske det viktigaste av allt, fortsätter Per.

RevRise förbättrar användarupplevelsen på webben och gör det enklare för alla som driver en verksamhet på internet att mäta, analysera och förstå användarbeteendet i den digitala världen.

- Vår produkt Form Analytics lokaliserar automatiskt problem i webbformulär som registrering- och beställningsformulär eller kundvagnen i en e-handel. Produkten fungerar som en försäkring åt våra kunder för att veta att webbformulären är optimala både vad gäller användarupplevelse och maximerad konvertering, säger Jonas Karlsson, RevRise.

För ytterligare information kontakta
Per Anell, Almi Invest, per.anell@almi.se, Tel 073-429 42 32

Jonas Karlsson, RevRise, jonas.karlsson@revrise.com, Tel 0700-77 77 79, http://www.revrise.com/

På vår twitter kan du följa det senaste som händer inom riskkapitalområdet.
Följ oss på twitter

På vår Facebook kan du följa våra senaste investeringsnyheter.
Facebook