Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Ditt företag 2030

Hållbarhet är ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt arbete som skapar lönsamhet och konkurrensfördelar. För att lyckas med ditt arbete kan det vara värdefullt med nya insikter och kunskap från branschens experter - det får du i Almi GävleDalas serie digitala livesändningar. Se gärna på serien som ett paket och anmäl dig till flera föreläsningar på en gång.

Föreläsare

 

Anna Essehag

 

En verksamhet som inte jobbar med sin miljömässiga hållbarhet riskerar att bli irrelevant i framtiden och därmed olönsam. Hur kartlägger man sitt ekologiska fotavtryck och vilka omställningar behöver företag göra idag för att fortsätta vara relevanta som underleverantörer och för banken?

 

Datum: 8 december Tid: 12:00-12:45

 

Henrik Mitelman

 

Ekonomisk hållbarhet är ett ämne som tar ett stort utrymme på agendan för bolag och investerare. Kommer lågkonjunkturen bromsa hållbara satsningar och hur ser det ekonomiska läget ut när mycket kostar mer? Henrik Mitelman ger oss en
framtidsprognos för hur det ekonomiska läget kommer påverka företag.

 

Datum: 16 december Tid: 12:00-12:45

 

Vi på Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva företag. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas som företagare. Projektet Hållbar tillväxt drivs i Dalarna och Gävleborg av Almi GävleDala och medfinansieras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Dalarna och Region Gävleborg.