Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Är du nyföretagare och behöver en bra grund att stå på?

Med Sven får du hjälp att ställa de rätta frågorna för att bli lönsam

Har du träffat Sven? Han är rådgivare för nystartade företag hos oss. Han har ett stort intresse för hälsa, miljö och hållbarhet med bland annat en egen blogg om hållbara val. På jobbet trivs han bäst när han kan hitta nya sätt att stötta företagare att utvecklas. 

– Det är väldigt givande att få följa ett företag och se att det gått bra.

Sven flyttade till Sverige och Östersund för sju år sedan, till sin flickvän som pluggade här. Han är ursprungligen från tyska Stuttgart och utbildad idrottsvetare med inriktning på ekonomi/management i Köln. Han har stor erfarenhet inom turismbranschen och har jobbat på många olika platser runt om i världen.

 

Det är till Sven du ska vända dig för att få koll på hur din affärsidé kan bli en lönsam verksamhet. Som ny företagare är det många som inte riktigt vet var man ska börja.

– Vi vill göra det enkelt att starta företag. Därför börjar vi från början och fokuserar på vem kunden är och vilket problem som produkten eller tjänsten ska lösa. Här tittar vi även på vilken företagsform som är lämplig, hur affärsmodellen ska se ut och hur du prissätter din produkt. I nästa steg går vi in på helheten, för att få en tydlig bild av affären i ett längre perspektiv. Det bästa är att ta ett steg i taget och fokusera på rätt frågor.

 

Coachning till framgång

Med Sven och andra rådgivare på Almi får du coachning i grupp eller individuellt. Du kan delta i seminarier och workshops, och även få tillgång till bra verktyg för att jobba vidare på egen hand mellan träffarna.

 

– Vårt program ”Kickstarta” är mer än bara föreläsningar. Här får du som ny företagare också kontakt med andra som är i samma situation. Man tar del av varandras erfarenheter och behöver inte känna sig ensam. Vi har två möten, uppstart och uppföljning, däremellan jobbar du med din egen utveckling och har oss som bollplank.

Kickstarta ditt företag

Det här är en bra början för dig som nyligen har startat företag – eller funderar på att göra det – för att få rätt grund att stå på i din spännande resa framåt. Passar även dig som redan varit företagare ett tag och har en ny produkt eller tjänst som du vill utveckla.

 

Låter det intressant, hör av dig till Sven Brückmann

070-366 14 27

- Vi vill göra det enkelt att starta företag. Det bästa är att ta ett steg i taget och fokusera på rätt frågor.
Sven Brückmann, Almi

Visste du att Almi kan stötta dig som företagare med allt detta?

 

Lån & övrig finansiering

Affärsutveckling

Mentorprogram

Digitalisering

Innovation

 

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan

Jag vill bli kontaktad

Juni 2021