Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 27 januari 2022

  Indra Ekroth tillträder som ny kreditchef på Almi Halland

  NY kreditchef på Almi Halland! Efter 13 år på Almi Halland varav 11 år som kreditchef har Emil Johansson valt att lämna för nya uppdrag inom bankvärlden. Han ersätts av Indra Ekroth som tillträder som kreditchef from 1:a mars.
 2. 21 december 2021

  Nyhetsbrev för december 2021

  I detta nummer av Almi Hallands nyhetsbrev kan du läsa om Daniel Carlsson som driver Ästad vingård och om nystartade rekryteringsbolaget We Exist som inte behövt ringa en enda kund. Här finns också information om exportprogrammet som är till för dig som vill utveckla framgångsrika internationella affärer och om Next Level - Hallands entreprenörsdag i Varberg som arrangeras i januari. Mer läser du i vårt nyhetsbrev!
 3. 17 december 2021

  "Vi måste bli bättre i klassen"

  Den 8 december arrangerade WomEngage ett seminarium om kvinnors företagande: varför ser det ut som det gör i Sverige och vad man kan göra för att ändra på detta. Från Almis sida deltog Sara Brandt, vice vd.
 4. 13 december 2021

  Vill du delta i årets Exportprogram i Halland?

  Deltagare i exportprogrammet får möjlighet att benchmarka med andra företag med liknande utmaningar, bli utbildad inom aktuella områden och få individuell stöd av internationaliseringsexperter för att ta fram en handlingsplan för företagets internationalisering.
 5. 6 december 2021

  Vi tar dig till Next Level 2022!

  VD/Konsult, Företag eller uppfinnare? Redo för nya utmaningar? Då är detta platsen för dig.