Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 28 september 2020

  Nu öppnar Prins Daniels Fellowship ansökan!

  Mentorprogrammet riktar sig till entreprenörer under 40 år, som vill få stöd och hjälp att utveckla sitt företag med hjälp av en mentor.
 2. 25 september 2020

  Medtechbolaget Alpha Therapy Solutions vinnare av Almi Pitch

  En produktionsmodul för framställning av läkemedel för behandling av cancer tog hem vinsten på 100 000 kronor i årets upplaga av Almi Pitch på digitala Åre Business Forum.
 3. 24 september 2020

  Dags att starta företag? Då finns våra start-seminarier

  Funderar du på att starta företag eller har du nyligen gjort det? Då ska du inte missa att delta på denna seminarierserie som arrangeras av Almi, Nyföretagarcentrum och Kungsbacka Kommun. Under de fem seminarierna får du råd, konkreta tips och värdefull utbildning, vilket blir första steget till ditt egna framgångsrika företag.
 4. 21 september 2020

  Stora skillnader i hur coronakrisen påverkat företag

  Pandemins effekter slår mycket olika mot små och medelstora företag. Omsättningen i närmare hälften av Sveriges små och medelstora företag har inte påverkats av coronakrisen. Samtidigt uppger var tionde företag att de drabbats av en minskad omsättning på 50 procent eller mer. Det visar en undersökning som genomförts av Almi och Göteborgs Universitet bland 1000 små och medelstora företag i Sverige.
 5. 15 september 2020

  Få grepp om företagets ekonomi

  Delta i en seminarieserie online och lär dig mer om företagets ekonomi och hur du jobbar aktivt med den på ett enkelt, roligt och visuellt sätt. Det är ett begränsat antal platser, vilka erbjuds helt kostnadsfritt under denna hösten. Missa inte chansen!