Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 19 januari 2022

  Almi Mälardalen söker expertkonsulter

  Just nu söker Almi Mälardalen ett flertal Expertkonsulter till vår verksamhet i Västmanland och Örebro län. Läs mer om vilka kompetenser vi söker i artikeln och ansök direkt via www.e-avrop.com
 2. 22 december 2021

  God jul och Gott nytt år!

  God jul och ett Gott nytt år önskar vi alla våra kunder och samarbetspartners! Tack för ett bra men väldigt märkligt 2021 tillsammans med er. Vi hoppas och tror att 2022 ska innebära nya möjligheter för regionens företag och att vi en gång för alla kan få ett slut på den pandemi som påverkar oss alla. Njut av ledig tid tillsammans med nära och kära. God jul!
 3. 22 december 2021

  Välkommen Jaspreet!

  Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Jaspreet Gill som främst utgår från Örebro med primärt fokus på hållbarhet. Jaspreet har en bakgrund från bank och är utbildad Civilekonom med inriktning mot hållbarhet och hållbart företagande. Jaspreets favoritcitat och motto i livet är Mahatma Gandhis "We must become the change we wish to see in the world", och vi kan inte annat än hålla med! Med sin kompetens och erfarenheter är Jaspreet ett välkommet tillskott i vårt team! Välkommen Jaspreet! Läs hela intervjun i länken.
 4. 22 december 2021

  Välkommen Maria!

  Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Maria Edén som arbetar som affärsrådgivare i Västerås. Maria kommer senast från en roll på Västerås Science Park där hon arbetat med att stötta innovativa tillväxtbolag. Maria ser fram emot att använda sitt stora nätverk i sin nya roll på Almi, och det gör vi med! Varmt välkommen Maria! Läs hela intervjun i länken.
 5. 20 december 2021

  Ekobot AB fortsätter satsa med hjälp av Almis gröna lån

  Almi Mälardalen har beviljat Västeråsbaserade Ekobot AB (publ) ett grönt lån på ca 1,9 MSEK. Almis gröna lån har som syfte att finansiera gröna satsningar som driver mot ett eller flera av de sex miljömålsättningarna i EU:s taxonomi.