Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 25 november 2022

  KRÖNIKA: Rätt kompetens - en av de största tillväxtutmaningarna

  Hur hittar du, behåller och utvecklar rätt kompetens för att möta framtiden och nå företagets mål? På Almi Mälardalen möter vi varje år mängder av företag som vittnar om precis samma sak, att kompetensförsörjningen är en enorm utmaning som bara tycks öka med tiden. Bristen på lämplig arbetskraft och svårigheter med att attrahera och behålla medarbetare är en av de största tillväxtutmaningarna för små och medelstora företag inom de flesta branscher i Sverige. Vår region är inget undantag. Hur möter du utmaningarna i ditt företag och hur behöver vi alla ändra vårt mindset kring kompetens och rekrytering? Läs vår krönika i ämnet, skriven av Almi Mälardalens vd Mikael Fällman.
 2. 24 november 2022

  INTERVJU: Årets besöksnäringsföretag 2022

  Bryggerikrogen i Nora är en fine dining restaurang som korades som vinnare i kategorin ”Årets besöksnäringsföretag” under våra Framtidsdagar 2022. Restaurangen drivs av grundarna Erik Lindeberg och Veronica Carlsson som båda har bred erfarenhet av besöksnäringen. Vi fick äran att ställa några frågor till Veronica som fanns på plats för att ta emot priset.
 3. 21 november 2022

  Årets Nybyggare 2022 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 4. 16 november 2022

  INTERVJU: Nebe Al Mayahi om hållbarhet och mångfald

  Nebe Al Mayahi är grundaren av varumärket TEINT, ett spännande start-up bolag som designar inkluderande och hållbara produkter till ett samhälle med mångfald. I samband med Framtidsdagar 2022 passade vi på att ställa några frågor om deras resa mot att bli ett hållbart varumärke.
 5. 14 november 2022

  Vi söker affärsrådgivare till vårt Västeråskontor! Är det du?

  Motiveras du av att arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt? Vill du bidra till ett mer hållbart företagande? För att komplettera teamet i Mälardalen och kontoret i Västerås söker vi nu en utåtriktad och engagerad affärsrådgivare med kunskaper och intresse inom till exempel internationalisering och export, hållbarhet och grön omställning eller innovation. Brinner du för entreprenörskap och vill göra skillnad, då kan detta vara jobbet för dig. Läs mer och ansök via länken i artikeln.