Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 4 januari 2023

  Exportprogrammet – Nyckeln till framgångsrik export

  Under våren 2023 genomför vi genom Regional Exportsamverkan i Blekinge, Kronoberg och Kalmar län ett exportprogram för små och medelstora* företag som vill satsa internationellt. Här får du lära dig mer om de marknader som du vill växa på, hur det fungerar med internationella tull- och handelsregler samt hur dina affärer och satsningar kan finansieras.
 2. 20 december 2022

  Succe för Kvinnor Leder

  I början av december var det premiär för Almi Blekinges evenemang "Kvinnor Leder - inspirationsföreläsning med nätverksmingel." På scen för att inspirera fanns fyra kvinnor som alla driver företag, från helt skilda branscher och med olika bakgrunder. De berättade om sin företagsresa, kvinnors entreprenörsskap och mycket mer.
 3. 19 december 2022

  Riksdagskonferens om kvinnors företagande

  Onsdagen den 14 december var det dags för WomEngages årliga riksdagskonferens där kvinnors företagande diskuterades. Almis vice vd, Sara Brandt, var en av de som deltog i samtalen tillsammans med representanter för näringslivet och riksdagsledamöter från Socialdemokraterna, Centerpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna.
 4. 14 december 2022

  Pitcha för investerare och vinn 100 000 kronor!

  Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 19 - 21 april 2023. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!
 5. 21 november 2022

  Årets Nybyggare 2022 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.