Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 22 december 2022

  En kris avlöser en annan. Finns det några ljusglimtar i mörkret?

  Företagare är gjorda av ett segt virke. Oavsett om det är kris eller goda tider så jobbar man på och ser möjligheter. Under det här året har omvärlden bjudit på många utmanande situationer, kriser som tycks stå på rad för de företagsamma.
 2. 19 december 2022

  Riksdagskonferens om kvinnors företagande

  Onsdagen den 14 december var det dags för WomEngages årliga riksdagskonferens där kvinnors företagande diskuterades. Almis vice vd, Sara Brandt, var en av de som deltog i samtalen tillsammans med representanter för näringslivet och riksdagsledamöter från Socialdemokraterna, Centerpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna.
 3. 14 december 2022

  Pitcha för investerare och vinn 100 000 kronor!

  Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 19 - 21 april 2023. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!
 4. 21 november 2022

  Årets Nybyggare 2022 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 5. 11 november 2022

  Företagen i Gävleborg och Dalarna får svårare att låna

  Nio av tio bankchefer bedömer att konjunkturen kommer att försvagas. Dessutom kan det bli svårare för företag att få banklån. Det visar Almis Låneindikator. Samtidigt förväntar sig Almi att öka sin utlåning och ser att intresset för en viss typ av lån ökar.