Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 15 september 2022

  Välkommen Adam!

  Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Adam Silverlid som utgår från Örebro och kommer arbeta med både affärsrådgivning med speciellt fokus på tidiga skeenden, digitalisering och våra fokusgrupper. Adam har erfarenheter från såväl e-handelsbraschen som från Ung Företagsamhet men också som egen företagare. Med sin bakgrund och sitt stora intresse för företagande är Adam ett välkommet tillskott i vårt team. Välkommen Adam! Läs hela intervjun i länken.
 2. 15 september 2022

  Välkommen tillbaka Ann-Sofie!

  Varmt välkommen tillbaka säger vi till vår "nygamla" kollega Ann-Sofie Olsson! Ann-Sofie kommer att arbeta i både Västmanland och Örebro län med primärt fokus mot våra kunder inom besöksnäringen. Hon har en lång erfarenhet av såväl företagsrådgivning som eget företagande och vid sidan av uppdraget på Almi driver Ann-Sofie en gårdsbutik och ett airbnb i Glanshammar. Välkommen tillbaka Ann-Sofie! Läs hela intervjun i länken.
 3. 30 augusti 2022

  Nominera till SKAPA 2022

  Stiftelsen SKAPA som delar ut Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset inbjuder till att nominera till ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”. Detta pris introducerades 2019 och är på 100 000 kronor och nomineringstiden går ut 15 september 2022.
 4. 19 augusti 2022

  Chefsjurist & stabschef rekryterad till Almi

  Elisabeth Ekstrand har rekryterats till Almi i en ny befattning som chefsjurist & stabschef. Hon kommer att rapportera till Britta Burreau, vd och koncernchef och ingå i koncernledningen.
 5. 15 augusti 2022

  Delårsrapport Q2 2022

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under delårsperioden januari - juni 2022