Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 22 november 2023

  Årets Nybyggare 2023 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 2. 10 november 2023

  Vinnarna av Sveriges största uppfinnarpris utsedda

  Vinnarna av SKAPA-priset och SKAPA-talang för unga innovatörer har tagits fram bland vinnarna som efter en uttagningsprocess i alla län förklarats som länsvinnare.
 3. 27 oktober 2023

  Delårsrapport Q3 2023

  Se Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under delårsperioden januari - september 2023
 4. 27 oktober 2023

  Välkommen tillbaka Tobias!

  Varmt välkommen tillbaka säger vi till vår "nygamla" kollega Tobias Torége som efter ett antal år i vårt systerbolag Almi Stockholm Sörmland återvänder till oss i Almi Mälardalen! Tobias kommer att arbeta på båda våra kontor i Mälardalen, Örebro och Västerås och primärt fokusera på vår tjänst "Ekonomi och lönsamhet" och finansiering. Vi är så glada att välkomna Tobias tillbaka till oss i Mälardalen! Läs mer och Tobias via länken.
 5. 5 oktober 2023

  KRÖNIKA: Hållbart företagande är vägen framåt

  De senaste årens omvälvande händelser har påverkat regionens företag. För många har det varit tuffa år medan andra har hittat nya lösningar, satsat sig igenom utmaningarna och blivit starkare. Nu fortsätter de att hitta nya möjligheter och ställa om för att åstadkomma förändring, och den utvecklingsresa som många företag just nu är mitt uppe i är den mot en mer hållbar affärsmodell. De allra flesta vet att det är en framtidsfråga och vägen framåt. Och visst vore det dumt att inte arbeta resurseffektivt, bra för både plånbok och miljö? Läs Almi Mälardalens vd Mikael Fällmans senaste krönika om framtidens företagande.