Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
23 mars 2021

Vill skapa Växjös mest kreativa arbetsplats

Växjöföretaget Bejoynd utvecklar och säljer administrativa system och verktyg riktade till branschen för online-casino och har kunder över hela världen. Jonas Oscarsson som äger Bejoynd sedan hösten 2019 satsar nu på ytterligare tillväxt för företaget och har bland annat kontaktat Almi.

– Vi vill utveckla bolaget till nästa nivå och då tror vi att Almi kan vara en aktör som vi kan ha nytta av. Framförallt lockas jag av de program som Almi erbjuder företag som vill växa. Som Växa smart där man som fungerande och välmående företag får hjälp mot nästa tillväxtsteg, säger Jonas.

 

Efter ett första möte med Almi bestämdes att man skulle börja med en analys av företaget med hjälp av ett visualiseringsverktyg. Jonas, som bland annat är intresserad av bolagsstyrning och bolagsstrategi, hoppas kunna få input på bland annat styrelsearbete, företagsutveckling och på strategier för att ta sig in på nya marknader.

För oss handlar det om att få tillgång till kompetens och erfarenhet som vi inte har internt. Det är många som gjort den här resan tidigare och då kan man dra nytta av deras erfarenheter. Att delta i grupper med andra företag med liknande utmaningar ser jag också som en intressant möjlighet.
Jonas Oscarsson, grundare och vd Bejoynd

När Jonas talar om framtiden är det inte i termer av hur stort företaget ska bli, ökade försäljningssiffror eller att ta sig in på nya marknader. Nej, han talar främst om de mjukare värdena. Resten kommer på köpet menar han.

 

– Jag tror inte på att sätta upp mål om att bli störst och försöka motivera människor utifrån det. För mig känns det mycket viktigare att stödja det lokala och människorna runt omkring mig. Min vision är att vi är en av de mest populära och mest kreativa arbetsplatserna i Växjö, en arbetsplats där vi står för innovation och en arbetsmiljö där folk får vara kreativa och utvecklas. Kreativitet bidrar till att man trivs och till
engagemang. Med engagerade medarbetare kommer det andra.

BEJOYND

JONAS OSCARSSON

 

Roll i företaget: Grundare och vd


Ålder: 43 år

 

Företaget startade år: Produkten påbörjades 2005, det nuvarande bolaget bildades 2017 och Jonas tog över det till 100 % hösten 2019


Omsättning 2019: ca 15 miljoner


Antal anställda: 16 stycken

Utmaning framöver: Att växa till nästa nivå.

 

Mest stolt över: När våra kunder beskriver oss som den mest stabila och flexibla produkten.