Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
9 september 2021

Höstens Trendspaning i det nya normala!

Vad kan vi lära oss av pandemin och vad bör vi ta tillvara på när vi nu börjar blicka framåt? Under tre digitala livesändningar kommer våra inbjudna experter bringa klarhet i vilka lärdomar vi ska ta med oss och hur ditt företag bör agera på dessa omvärldsförändringar och nya trender. Läs mer och anmäl dig nedan!

14/10: "Digitala möten och slagkraftig kommunikation" med Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd ger ett ”survival kit” att ha när man ska kommunicera digitalt. Fem enkla regler för att få folk att vilja lyssna. Utöver det ger hon dig knep för att få folks öron att expandera så att ditt budskap inte bara når ut, det går in också. En härlig kompott av tekniktänk, kroppsspråk, budskap, tilltal framfört av Sveriges främsta retoriker som alltid kombinerar kunskap och allvar med en stor dos av humor och inspiration!

 

Elaine Eksvärd är författare till tre bästsäljande böcker om modern retorik, är flitigt anlitad som föreläsare retorikkommentator i media och vd och grundare till Snacka Snyggt retorikbyrå.

 

Datum & tid: 14 oktober kl. 13:00-14:00
Kostnadsfri digital livesändning

 

18/11: "Våga bli en vinnare" med Martin Lidberg

Vad krävs för att prestera som en vinnare när man som bäst behöver det och vilka framgångsfaktorer finns? 

 

Under sin idrottskarriär arbetade Martin mycket med det  mentala vilket blev en viktig del i hans förberedelser för att nå framgångar på Brottarmattan. I föreläsningen pratar han om vikten av tydliga mål, framgångsstrategier och ger tips på hur du med enkla mentala knep kan lära dig att prestera på topp när du som bäst behöver det.

 

Martin Lidberg är tidigare proffsbrottare som arbetar som hälsocoach på företaget Inspirata AB samt är med och driver träningstidningen STARK Magasin och har skrivit flera träningsböcker. 

 

Datum & tid: 18 november kl. 13:00-14:00
Kostnadsfritt
Kostnadsfri digital livesändning

 

Trendspaning i det nya normala finansieras av Hållbar Omställning som är ett samfinansierat projekt där medel till projektet söks från Europeiska Unionen Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Kronoberg.