Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 20 september 2021

  Digitaliseringscheckar att söka

  Vill du stärka ditt företags konkurrenskraft genom digitalisering? Du som har ett litet eller medelstort företag i Västmanland kan just nu söka upp till 250 000 kronor i stöd för att digitalisera din verksamhet.
 2. 20 september 2021

  Internationaliseringscheckar att söka

  Har du en produkt eller tjänst som du vill ta vidare till en internationell marknad? Du som har ett litet eller medelstort företag i Västmanland kan söka upp till 250 000 kronor i stöd för att ta in extern hjälp med internationalisering.
 3. 8 september 2021

  Almi gästar Alkompis Marknad

  Måste alla företag ha som ambition att växa? Hur växer man på ett hållbart sätt och vilka hjälpmedel finns på vägen?
 4. 30 augusti 2021

  Välkommen Johan!

  Johan Olander är från och med 1 september ny kontorschef på Almi Mälardalens Örebrokontor. Johan har en bred erfarenhet från såväl banksidan som näringslivet, nu senast som egen företagare. Här har vi en aktiv kille med många järn i elden, som gärna springer ett triathlon eller två när tillfälle ges. Johan ersätter nuvarande kontorschef Mikael Fällman som går vidare till ny tjänst som vd för Almi Mälardalen. Vi tog ett snack med Johan för att höra mer om vem han är och hur han ser på sitt nya uppdrag hos oss, läs hela intervjun i bifogad länk. Varmt välkommen Johan!
 5. 30 augusti 2021

  Ansök eller nominera någon du känner till SKAPA-förebild 2021

  Stiftelsen SKAPA som delar ut Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset inbjuder till att nominera till ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”. Detta pris introducerades för två år sedan och är på 100 000 kronor och nomineringstiden går ut 15 september 2021.