Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 5 september 2023

  Almis vd Britta Burreau har gått bort

  Det är med stor sorg som Almi AB meddelar att vd Britta Burreau har gått bort efter en kort tids sjukdom. Hon blev 59 år.
 2. 29 augusti 2023

  Tillfälligt marknadsföringsstöd för företag i Västmanland

  Just nu finns en möjlighet för dig som företagare i Västmanland att söka ett tillfälligt stöd för marknadsföringsinsatser hos Region Västmanland. Sista dag för intresseanmälan är 30 september. Läs mer via länken.
 3. 16 juni 2023

  Expertkonsulter sökes!

  Just nu söker vi expertkonsulter inom ett stort antal områden. Sista dag att lämna anbud är 26 juni. Läs mer i bifogad länk.
 4. 12 juni 2023

  KRÖNIKA: Upptäck länet i sommar – en hemester full av upplevelser och nya minnen

  Besöksnäringen är en växande näring i Sverige. En näring som sedan början av 2000-talet nästan fördubblat sin omsättning i Sverige, en imponerande siffra som tydligt visar på näringens potential även om dess andel av BNP fortfarande relativt sett, är liten. Man kan säga att besöksnäringen som helhet har ökat ekonomiskt sett, både i städer och landsbygd, men viktigt att understryka är att det inte betyder att utvecklingen har sett eller ser ut på samma sätt i alla kommuner. Näringen är av mycket stor betydelse för många kommuner och vår region är inget undantag. Varför är besöksnäringen så viktig och vad gör vi på Almi för att främja dess utveckling och tillväxt? Läs Mikael Fällmans senaste krönika via länken.
 5. 30 maj 2023

  Kapital för företagens hållbara satsningar

  Företag som arbetar med miljömässig och social hållbart blir också mer finansiellt hållbara. Almi har kapital att låna ut till, eller investera i, företag som behöver finansiering.