Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 29 april 2021

  Delårsrapport januari - mars 2021

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital
 2. 26 april 2021

  Endast 3 av 10 företag i Kalmar län exporterar

  I en nyligen genomförd exportenkät, beställd av de tre Regionerna och Almibolagen i Kalmar län, Kronoberg och Blekinge går att utläsa att endast tre av tio bolag i Kalmar län exporterar. Detta trots att forskning visar på stora möjligheter och fördelar för de bolag som exponerar sig på en internationell marknad.
 3. 23 april 2021

  Tillväxtfacilitatorn

  De stöttar, vägleder, finansierar och ger energi till företagare över hela Sverige. Sedan 1994 bistår statligt ägda Almi företag i alla branscher, allt ifrån tillverkande företag i Småland till techbolag i storstan. Almi genererar tillväxt, långsiktig hållbarhet och är ett komplement till privata aktörer på marknaden.
 4. 23 april 2021

  Internationalisering- en outnyttjad potential i länets företag

  Vad är det som gör att vissa bolag sticker ut i mängden och klarar sig lite bättre än andra? Handlar det om ett bättre erbjudande till kund? Sättet man gör det på? Eller beror det på entreprenören och teamet bakom verksamheten? Vi på Almi Företagspartner jobbar med att stötta företag i deras strävan efter att utveckla sina verksamheter. I en allt mer globaliserad värld är internationalisering därför en av nycklarna till vidare konkurrenskraft
 5. 20 april 2021

  Har ni svårt att hitta affärskontakter utomlands?

  Som värdorganisation för Enterprise Europe Network, EEN, erbjuder Almi ett brett internationellt kontaktnät i över 60 länder. Via våra event kan du hitta de rätta leverantörerna, återförsäljarna, agenterna eller andra samarbetspartners för just ditt företag.