Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 8 september 2021

  Almi gästar Alkompis Marknad

  Måste alla företag ha som ambition att växa? Hur växer man på ett hållbart sätt och vilka hjälpmedel finns på vägen?
 2. 30 augusti 2021

  Välkommen Johan!

  Johan Olander är från och med 1 september ny kontorschef på Almi Mälardalens Örebrokontor. Johan har en bred erfarenhet från såväl banksidan som näringslivet, nu senast som egen företagare. Här har vi en aktiv kille med många järn i elden, som gärna springer ett triathlon eller två när tillfälle ges. Johan ersätter nuvarande kontorschef Mikael Fällman som går vidare till ny tjänst som vd för Almi Mälardalen. Vi tog ett snack med Johan för att höra mer om vem han är och hur han ser på sitt nya uppdrag hos oss, läs hela intervjun i bifogad länk. Varmt välkommen Johan!
 3. 30 augusti 2021

  Ansök eller nominera någon du känner till SKAPA-förebild 2021

  Stiftelsen SKAPA som delar ut Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset inbjuder till att nominera till ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”. Detta pris introducerades för två år sedan och är på 100 000 kronor och nomineringstiden går ut 15 september 2021.
 4. 27 augusti 2021

  Billy Bergåker om sina 11 år på Almi

  31 augusti gör Billy Bergåker, vd för Almi Mälardalen sedan 11 år tillbaka, sin sista arbetsdag i Almis regi. Billy har även under åren varit en del av koncernledningen och koncernstyrelsen för Almi, men nu är det alltså dags för nya utmaningar. Vi tog ett snack med Billy för att höra hur det känns.
 5. 13 augusti 2021

  Delårsrapport januari - juni 2021

  Ta del av Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under Q2 2021