Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-gruppen – se på ditt företag med nya glasögon

RSS
 1. 7 maj 2021

  Johanna Landin – ny affärschef på Almi Mälardalen

  Johanna Landin tillträdde den 1 maj som ny affärs- och kontorschef (Västerås) för Almi Mälardalen. Johanna har en 20 år lång erfarenhet inom bank, bland annat som kontorschef på flera av Handelsbankens kontor i Västerås. Senaste året har Johanna varit konsult på Almi Mälardalen och arbetat med både finansiering och affärsutveckling. Johanna blir med sin erfarnhet en viktig del i Almis uppdrag att främja företagande och tillväxt i de lokala företagen.
 2. 29 april 2021

  Avvikande öppettider Valborg 2021

  På våra kontor i Västerås och Örebro har vi öppet fram till lunch imorgon fredag, 30 april.
 3. 29 april 2021

  Delårsrapport januari - mars 2021

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital
 4. 23 april 2021

  Tillväxtfacilitatorn

  De stöttar, vägleder, finansierar och ger energi till företagare över hela Sverige. Sedan 1994 bistår statligt ägda Almi företag i alla branscher, allt ifrån tillverkande företag i Småland till techbolag i storstan. Almi genererar tillväxt, långsiktig hållbarhet och är ett komplement till privata aktörer på marknaden.
 5. 14 april 2021

  Låneindikatorn - Stark konjunktur för mindre företag

  En majoritet bland bankkontorschefer runt om i landet tror på en stark konjunkturutveckling för företagen. Man ser också mycket optimistiskt på den kommande företagsutlåningen. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.