Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Besök framtiden
Pandemin har påverkat oss alla på olika vis och många av oss befinner sig nu i en fas av omtag eller nystart. Vi finns här för att stötta er på den fortsatta resan.

För företag inom besöksnäringen

 

För företag inom besöksnäringen som vill rusta för långsiktig utveckling

Projektet erbjuder affärsrådgivning till företag inom besöksnäringen. Kanske behöver ni ställa om delar av verksamheten för att möta nya kundbehov, se över era mål och visionen för verksamheten eller rita upp en utvecklingsplan som kan ta er verksamhet just dit ni vill? Eller så behöver ni hjälp med något helt annat som rör er affär. Våra erfarna affärsrådgivare finns här för att stötta er i det utvecklingsarbete som just ni behöver.

 

Vi erbjuder både individuell coachning, grupprådgivning och föreläsningar.  

Inför hösten/vintern 2022 är vi extra glada över att presentera en föreläsningsserie i tre delar och en egen Bootcamp - utveckla din affär. Allt speciellt riktat till företagare inom besöksnäringen.

 

Mer information och anmälningslänk till vår Föreläsningsserie hittar ni här och information och anmälan till vår Bootcamp hittar ni här 

 

Mer information om våra övriga rådgivningsinsatsern hittar ni nedan, under kunderbjudanden.

 

Intresserad? Boka en första behovsanalys

 

All rådgivning i projektet är kostnadsfri och vi börjar alltid med en inledande behovsanalys där vi tillsammans pratar om ert företag och vilka behov just ni har.  Under mötet bestämmer vi sedan gemensamt hur vi kan jobba vidare tillsammans. Hör av er via mail eller telefon direkt till någon av våra rådgivare eller fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan så hör vi av oss! 

Projektet syftar till att aktivt stötta företag i besöksnäringen

Projektet är ett samverkansprojekt mellan Region Stockholm och Almi Stockholm Sörmland. Det övergripande målet med projektet är att bidra till att företagen inom besöksnäringen i Stockholms län tar sig igenom pandemin och står rustade för perioden efter genom att erbjuda anpassad affärsrådgivning för omställning och innovation ur krisen och efteråt för långsiktig utveckling. 


Projektet har föregåtts av ett initialt insiktsarbete under vilket besöksnäringens specifika behov och situation kartlagts och analyserats. Utifrån identifierade behov och nuläge i branschen samt specifikt utpekade behov inom affärsutveckling har en för besöksbranschen unik ”verktygslåda” utvecklats. Verktygslådan, i form av olika kunderbjudanden, som vi använder oss av i vår rådgivning inom projektet är därför helt anpassade till besöksbranschen och dess specifika behov. Något vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda branschen. 

 

Se hur Skeppsholmsgruppen har fått stöttning från projektet:

Här når du oss:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rut Semere, affärsrådgivare

rut.semere@almi.se

08-458 14 64

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annica Lögdlund, affärsrådgivare

annica.logdlund@almi.se

08-458 14 63

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azzam Alm, affärsrådgivare

azzam.alm@almi.se

08-458 14 79

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moa Jäger, delprojektledare

moa.jager@almi.se

08-458 14 14

 

 

Eu-logo

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter här, så återkommer vi till dig
*
*
*
*
?