Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Höstens föreläsningsserie för besöksnäringen

Välkommen till höstens föreläsningsserie för företagare inom besöksnäringen.


Inom Almis projekt Besök Framtiden kommer vi under hösten erbjuda en utvecklingsserie med tre föreläsningar för företagare inom besöksnäringen i Stockholms län. Vi har valt tre teman som vi vet är högaktuella inom branschen. Seminarierna är fristående och du som företagare är välkommen att delta vid ett eller flera tillfällen.

Anmäl dig redan nu om du vill säkra din plats, antalet deltagare är begränsat.  

 

Efter våra seminarier kommer det ges tillfälle för fika, mingel med branschkollegor och samtal med Almis rådgivare t ex om hur Almis rådgivning skulle kunna hjälp just ditt företag?

 

För dig som vill fördjupa dig mer i föreläsningstemana så erbjuder vi även efterföljande rådgivning. Seminarierna liksom all rådgivning i projektet Besök framtiden är kostnadsfria.

 

Nedan hittar du beskrivning av respektive föreläsning med anmälningslänkar samt mer information samt intresseanmälan till de efterföljande rådgivningserbjudandena. Observera att varje del har en separat anmälningslänk.

 

Här kan du läsa mer om projektet Besök Framtiden samt anmäla intresse för kontakt med en av våra rådgivare.

 

Höstens föreläsningar

 

Föreläsning 1

Utveckla ditt företag och bli en attraktiv arbetsgivare

20/9 13.00 – 14.30

 

Under denna föreläsning får du tips från Almis affärsrådgivare Annica Lögdlund om hur du kan främja utvecklingen i företaget och samtidigt bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke där motiverade medarbetare trivs, stannar och bidrar till framgång.

Anmäl dig här, antalet platser är begränsat.

Grupprådgivning kopplad till föreläsningen

 

Välkommen att anmäla dig till grupprådgivning som knyter an till föreläsningen Utveckla ditt företag och bli en attraktiv arbetsgivare. I denna rådgivning får du hjälp att definiera och sätta mål som leder utvecklingen framåt. Du får även möjlighet att interagera med andra företagare. Passa på att göra en intresseanmälan här, antalet platser är begränsat.

Föreläsning 2

Skapa ett ekonomiskt stabilt företag

17/10 13.00 – 14.30

 

Tycker du att det är krångligt med företagsekonomi? Under denna föreläsning får du nya insikter och synsätt för att lättare förstå företagets ekonomi och hur allt hänger ihop. Innan seminariet kommer du få en länk till en e-learning modul där du kan förbereda dig och på ett nytt sätt lära dig förstå företagsekonomi. Almis finansrådgivare Kristina Rudin och Samuel Söderholm kommer guida oss genom denna föreläsning på ett lättförståeligt sätt.

Anmäl dig här, antalet platser är begränsat.

Efterföljande rådgivning

 

Efter seminariet kommer du få möjlighet att anmäla dig till en individuell rådgivning där du får hjälp att visualisera företagets ekonomi och jämföra med andra företag i branschen. Detta är en riktig ögonöppnare för många!

 

Passa på att göra en intresseanmälan här redan nu, antalet platser är begränsat.

Föreläsning 3

Att stärka varumärket genom hållbart företagande

17/11 13.00 – 14.30


Under denna föreläsning kommer en senior konsult med fokus på affärsutveckling och miljö- och klimatpåverkan, ge oss ett nytt synsätt på hållbarhetsfrågorna samt tips och råd kring hur varumärket kan stärkas genom företagets hållbarhetsarbete. Hållbarhet som affärsnytta helt enkelt.

 

Anmäl dig här, antalet platser är begränsat.

Efterföljande rådgivning

 

Efter föreläsningen finns det möjlighet att anmäla sig till en individuell genomgång av ditt företags hållbarhet och hur ni skulle kunna arbeta mer hållbart och göra hållbarhet till en drivkraft i er affär.

 

Passa på att göra en intresseanmälan här redan nu, antalet platser är begränsat.

Har du frågor kring seminarierna?

Tveka då inte att skicka ett mail till Annica Lögdlund, affärsrådgivare inom projektet Besök Framtiden och ansvarig för seminarieserien. Du når henne på annica.logdlund@almi.se.