Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-grupp – lär av andra i samma situation


Att leda företag kan vara ensamt. I en vd-grupp hjälps deltagarna åt att hitta lösningar på olika utmaningar, delar med sig av kontakter i sina värdenätverk och lär av varandra inför viktiga vägval. Att diskutera med och ta del av andra VD:ars erfarenheter är både stimulerade och utvecklande.

 

Upplägg

I VD-gruppen matchas du med en grupp företagare som du sedan träffar under fem tillfällen om vardera fyra timmar med några veckors mellanrum. Ni får möjlighet att lära känna varandra, bygga nätverk samt diskutera era utmaningar och möjligheter. Varje träff har ett aktuellt tema som vi arbetar med under olika former. Teman för träffarna anpassas efter deltagarnas behov.

 

Det finns även möjlighet att få individuell coaching innan, mellan eller efter träffarna för att fördjupa och förstärka utvecklingen i det egna företaget.

 

Intresseanmälan

Låter detta intressant? Gör i så fall en intresseanmälan redan nu – VD-grupperna brukar nämligen vara populära. Du gör enkelt en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi dig för en närmare dialog.


I våra VD-grupper matchar vi företagare som är i liknande situationer, men inte har konkurrerande verksamheter.

Anmäl dig till vår VD-grupp

*
*
*
*
?