Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Innovation Sthlm

För innovativa företag och affärsidéer

Hos Innovation Sthlm arbetar vi med både accelerationsrådgivning och pre-seed finansering av affärsidéer med hög innovationshöjd och marknadspotential som står inför en marknadsintroduktion. Vi erbjuder även innovationsrådgivning för etablerade SME företag som nu vill ta nästa steg för tillväxt med hjälp av innovation.

 

Vår region är sedan lång tid tillbaka en av de regioner i Europa som växer snabbast. Innovation Sthlm finns till för företag inom alla branscher med innovativa projektidéer med potential. Vi jobbar enbart med företag som har sitt säte i Stockholm

Har du en innovativ idé? Skicka in er pitch eller intresseamälan här. Du hittar våra pitchfrågor här. Vi skräddarsyr ett upplägg från vårt erbjudande som passar er bäst. Se gärna några av våra fantastiska entreprenörer och case nedan.

 

 

Vill du ansöka till vårt Acceleration bootcamp? Kontakta oss på  innovationstockholm@almi.se eller fyll i en intresseanmälan.

Eller kontakta någon av oss direkt: 

 

Jenny Gizard  

jenny.gizard@almi.se

 

Patrik Kägu  

patrik.kagu@almi.se

 

Marie Gillstam

marie.gillstam@almi.se

 

Christian Isberg 

christian.isberg@almi.se

 

Marlen Bakke 

marlen.bakke@almi.se

 

EU-flagga

PITCHA DIN PROJEKTIDÉ

Är din idé tillräckligt differentierad och har hög innovationshöjd? Vi hjälper starka team och innovativa affärsidéer för att stärka affärsidé-pitchen i tidig fas, som i nästa steg pitchar till vår Draknästepanel. Framgångsrika pitcher får accelerations-rådgivning och pre-seed finansering.

ACCELERATION

Som antagen till vårt accelerationsprogram arbetar vi för att skapa snabb tillväxt och vid behov göra er investeringsredo. I programmet jobbar vi med frågor som kommersialisering, teamutveckling, hållbarhet och immaterialrätt.

RÅDGIVNING FOKUS INNOVATION

Många av våra bolag har en stark affärsidé i grunden, men vad är nästa steg för att skapa tillväxt genom innovation ? Vi jobbar med större företag och inventerar din affär och affärsidé för att ringa in de hur ni kan skapa nästa våg av tillväxt med hjälp av innovation.

Inspireras av andras företagsresor

Våra innovationspartners