Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Innovation Sthlm
Rådgivning för entreprenörer som vill utveckla hållbara innovativa idéer

För företag som jobbar innovativt och hållbart

En innovation behöver inte enbart vara en ny produkt eller tjänst, utan kan även vara en ny process, en ny affärsmodell, eller ett nytt sätt att organisera sig på. 

Att vara först med något är svårt – du kan till exempel vara ute för tidigt, det tar tid att etablera ny teknik, och ju mer innovativ din idé är, desto större risk och sannolikhet är att det kommer ta längre tid innan idén blir lönsam. Utmaningarna kan således vara många och dessutom tillkommer legala krav och eventuellt begränsade resurser vad gäller personal och finansiering. Det är även lätt att fastna i sin egen idé, och många saknar ett nätverk och/eller bollplank som kan ge idén den där sista skjutsen den behöver. Men det allra viktigaste är att förstå vad din kund behöver och är villig att betala för! 

 

Almi träffar många företagare med innovativa affärsidéer – såväl nystartade som redan etablerade företag. Vi förstår vilka utmaningar du står inför och med vår långa erfarenhet kan vi stötta dig att ta nästa steg. Vi erbjuder både finansiering och affärsutveckling som alltid har ditt företags utveckling och förnyelse framför ögonen.

 

Om du har en innovativ idé är du välkommen att ta kontakt med oss genom att fylla i en intresseanmälan här till höger. Då får du kontakt med en av våra rådgivare för ett första, förutsättningslöst möte där vi diskuterar dina behov och tänkbara nästa steg. Om det visar sig att någon av våra samarbetspartners är den som bäst kan bidra till ditt nästa steg, kan vi även hänvisa dig vidare. 

"En innovation innebär införandet eller genomförandet av en ny eller väsentligt förbättrad produkt (vara eller tjänst), process, nya marknads-föringsmetoder eller nya sätt att organisera affärs-verksamhet, arbets-organisation eller externa relationer.” 

 

Oslomanualen

Vill du veta mer? Kontakta någon av oss

Jenny Gizard

jenny.gizard@almi.se

 

Marie Gillstam

marie.gillstam@almi.se

 

Marlen Bakke

marlen.bakke@almi.se

 

Patrik Kägu

patrik.kägu@almi.se

 

Shahab Abedian

shahab.abedian@almi.se

EU logo

Vill du bli kontaktad om vår innovationsrådgivning?

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!
*
*
*
*
?