Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
8 september 2022

Almi Nord växlar upp – flyttar till nya lokaler i Skellefteå

Från den 1 september kan länets företag möta Almi Nords rådgivare i nya lokaler på HouseBe Svalan i Skellefteå.

– Det känns helt rätt att vara en del i den spännande utveckling som nu sker i Skellefteå och det är oerhört viktigt med ett dynamiskt näringsliv där de små- och mellanstora företagen kan utvecklas med de stora etableringarna. I detta arbete har Almi en viktig roll att fylla och det är med tillförsikt som vi nu växlat upp i Skellefteå med fler rådgivare i nya spännande lokaler, säger Fredric Genberg, Vd Almi Nord. 

 

- De nya lokalerna i Svalan tillåter oss att skapa framtidens kontor med chans till samarbeten både på plats och med arbete på distans. De nytänkande kontorslösningarna och läget uppmuntrar till ett aktivt liv och välmående. Byggnaden har en uttalad hållbarhetsprofil där huset är byggt utifrån energibesparande åtgärder. Denna kontorsflytt går väl ihop med Almis hållbarhetsmål när det gäller såväl våra anställdas välbefinnande som låga koldioxidutsläpp. För att sammanfatta, fortsätter Fredric, ger lokalbytet oss en bra möjlighet att modernisera vårt sätt att arbeta, men viktiga fördelar blir givetvis också trivsel, motivation och samarbeten med andra aktörer.  


Skellefteåkontoret, som under det senaste året rekryterat två medarbetare, omfattar nu fyra rådgivare, med på bilden nedan, tillsammans med Västerbottens affärschef.

Från vänster till höger: Jens Mårtensson, rådgivare, Björn Kärnebro, rådgivare, Erika Lind, rådgivare, Mattias Walfridsson, affärschef Västerbotten, Lars Rosendahl, rådgivare. Foto: Fotograf Marianne