Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Investera i startups med Almi Invest

Är du en startup-investerare eller affärsängel? Anslut dig till vårt investerarnätverk. Söker du attraktiva investeringsmöjligheter i onoterade bolag och vill engagera dig tillsammans med oss i ett eller flera bolag som står inför en spännande utvecklingsfas? Vi träffar gärna företag tillsammans med möjliga investeringspartners.

Vi söker dig som:

 

  • Aktivt investerar och utvecklar tillväxtbolag.

  • Förstår och gillar att arbeta aktivt med investeringar i bolag i tidiga skeden.

  • Kan följdinvestera i kommande finansieringsrundor.

  • Kan tillföra relevant branschkunskap.

Almi Invest förvaltar cirka 3,5 miljarder kronor och har sedan start investerat i cirka 700 startups. Våra bästa innehav har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik och Apple eller uppnått miljardnotering på börsen. Under åren har Almi Invest investerat i startups tillsammans med över 1000 affärsänglar och institutionella investerare. Vår GreenTech-fond på 650 miljoner kronor har ett särskilt fokus på att göra klimatsmarta investeringar som är CO2-reducerande.

 

Vill du ingå i Almi Invests nationella investerarnätverk och ta del av kommande investeringsmöjligheter?

 

Varför investera i startups tillsammans med Almi Invest?

Vi på Almi Invest har lång erfarenhet av att saminvestera med affärsänglar och institutionella investerare, och vill gärna göra detta för att kunna säkra upp följdinvesteringar i kommande finansieringsrundor. Vår erfarenhet är också att din branschkunskap och professionella nätverk är otroligt värdefullt för utvecklingen av bolaget. Eftersom vi är statligt ägda är ett av våra främsta syften att fungera som en brygga till privat riskkapital. 

 

Vidare har Almi Invest ett starkt track record av att investera i startups, där vi bl.a. gått in tidigt i bolag såsom Tobii, som är vår mest lyckade exist hittills, Limes Audio, som senare såldes till Google, och hjälmbolaget MIPS som börsnoterades 2017.

 

Vi är öppna för saminvesteringar inom många olika områden inkluderande Tech, Life Science, CleanTech och Industry, där vi går in med kapital i storleken 1-10 miljoner per bolag. Vi har även en GreenTech-fond där vi investerar större belopp på 5-30 miljoner kronor per bolag.  

 

Ta chansen att vara med på vår nästa resa genom att ansluta dig till vårt investerarnätverk.