Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
25 juni 2020

Lediga jobb: Business controller till Almi Invest

Lediga jobb

Almi Invest, Sveriges mest aktiva investerare i startups, söker en Business controller till avdelningen Business Control & Support. Rollen är organisatoriskt placerad inom Almi Invests moderbolag, men avdelningen ansvarar för att serva samtliga riskkapitalbolag i koncernen.

Controllerteamet består av tre controllers och ingår i en avdelning med två affärsstöd och en Finance Manager. I rollen som business controller kommer du både att vara ansvarig business partner för 2-3 regionala riskkapitalbolag och delta i koncernövergripande arbete. På sikt kommer du att bli ansvarig för någon av de koncernövergripande controllerprocesserna. 

 

För att lyckas i rollen behövs ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du måste även ha ett flexibelt förhållningssätt och trivas med att hantera många olika arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.  Är du dessutom en positiv och serviceorienterad person som har lätt för att samarbeta med andra, tror vi att du kommer trivas mycket bra hos oss!

 

I utbyte kommer du att få arbeta  i ett glatt och samhällsengagerat team med nära insyn i nya, spännande affärsidéer. Initiativ och nya idéer uppmuntras och du erbjuds stora möjligheter att självständigt påverka och utforma din roll.

Ansvarsområden

  • Analys och stöd till koncernens riskkapitalbolag
  • Framtagande av styrelsematerial 
  • Intern ledningsrapportering
  • Budgetarbete och utfallsuppföljning
  • Extern rapportering till Tillväxtverket och andra intressenter
  • Medverkan i koncernprojekt

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har minst 5-10 års erfarenhet från ett controllerinriktat arbete, gärna med inriktning på investerings- och projektverksamhet. Du har mycket goda kunskaper i Excel och Officepaketet och gärna ett stort intresse för system. Erfarenhet från tex verksamhets- eller processutveckling, projektledning och/eller en redovisningsbakgrund är meriterande.

Detaljer

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Stockholm

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-08-02. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Finance, ansökan sker via www.randstad.se

 

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Gyllendahl på daniel.gyllendahl@randstad.se 

Om Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Vi gör investeringar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag och ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Almi Invest förvaltar 3,5 miljarder kronor och har sedan start investerat i över 600 startups. Våra bästa innehav har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik, Apple och Amazonägda Twitch eller uppnått miljardnotering på olika börser. Almi Invest är ett riskkapitalbolag inom Almi-koncernen och är delfinansierat av EUs strukturfonder.