Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Almis mentorprogram
– för dig som vill utmana dig själv och utveckla ditt företag
24 januari 2020

Nu har du chansen att söka till vårt mentorprogram!

Saknar du någon att bolla dina företagsidéer med? Eller vill du dela med dig av dina erfarenheter för att få andra att växa? Då kan ett mentorprogram vara någonting för dig!

Med Almis mentorprogram får du som är företagare tillgång till en mentor som kommer vara ditt bollplank under ett år. Du som har efarenhet att dela med dig av för att en annan företagare ska utvecklas kan bli mentor. Processen börjar med att du tillsammans med en Almi-rådgivare pratar igenom ditt nuläge, styrkor, svagheter, ambitioner och prioritering. När du och ditt företags behov och utmaningar har identifierats sker en matchning via Almis mentor- och adaptsystem.

Gästrikland, Bollnäs och Söderhamn

Just nu söker vi adepter och mentorer till vårt mentorprogram i Gästrikland, Bollnäs och Söderhamn, med start våren 2020. Mentorprogrammet kommer ledas av Almi-rådgivarna Biljana Muzdalo och Peter Berggren som har flera års erfarenhet av att leda programet och arbeta med affärsrrådgivning.

  

Jag vill vara en mentor eller adept

Om du är intresserad eller har frågor om mentorprogrammet kontaktar du Biljana eller Peter. I mejlet vill vi att du anger om du önskar att vara en adept eller mentor, ditt organisationsnummer och kontaktuppgifter. 

 

Kontakta mig om du vill ingå i ett mentorprogram i Gästrikland eller Bollnäs

 

Biljana Muzdalo

 

026-66 36 96

biljana.muzdalo@almi.se

Kontakta mig om du vill ingå i ett mentorprogram i Söderhamn

Peter Berggren

 

026-66 36 75

peter.berggren@almi.se

Ordet adept kommer från latinet och betyder lärjunge, elev, skyddsling eller aspirant.

 

Ordet mentor kommer från antikens Grekland. Odysseus son Telemachos uppfostrades av vännen Mentor. Enligt ordboken är en mentor någon som har hand om en yngre persons uppfostran och utbildning; en handledare, coach, förebild, rådgivare och lärare.