Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Vi söker en ny Rådgivare till Almi GävleDala
22 september 2018

Vi söker Rådgivare med placering i Mora eller Borlänge

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

 

Ditt uppdrag

På Almi arbetar du, tillsammans med dina kollegor, för att företagare snabbare ska nå sina mål. Det gör vi genom att erbjuda affärsutveckling och finansiering för att de ska kunna genomföra sina satsningar på bästa sätt. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Det är ett självständigt och utåtriktat arbete där du har säljande och rådgivande roll, där du har kontakt med företagare i olika branscher och målgrupper. Du kommer att ha en och bli en viktig del av vårt team  med arbetsuppgifter som innefattar såväl finansiering och företagsutveckling som företagsekonomi i våra kunders företag.

Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

 

Dina erfarenheter och egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap. Kanske har du tidigare arbetat med finansieringslösningar och kredithantering hos någon affärsbank, eller så har du drivit företag eller arbetat i en nyckelroll på ett växande företag. Det är troligt att du har utbildning inom ekonomi. Erfarenhet från olika branscher, affärsförhandlingar och ekonomisk analys är en fördel. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi ser positivt på att du redan har ett regionalt nätverk i Dalarna, gärna i norra delen. Arbetet innebär en del resor, därför är körkort ett måste för tjänsten. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du har analytisk förmåga och kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och andra finansiärer, likväl som du kan se möjligheter i företagens affärsutveckling. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer.

 

Vad erbjuder Almi Företagspartner?

Hos oss på Almi erbjuds du en möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling.

 

Att arbeta Almi

På Almi är kompetensnivån hög och en viktig drivkraft är att skapa tillväxt i företag. Växande företag skapar ett starkt näringsliv som i sin tur skapar en region i tillväxt. En region där vi kan leva, bo och utvecklas. Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och miljön är dynamisk och nytänkande, där du både har möjlighet till personlig utveckling och får arbeta i ett team med erfarna kollegor. Vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. Almis majoritetsägare är näringsdepartementet, övriga ägare är Region Dalarna och Region Gävleborg.

 

Ansökan

I rekryteringen arbetar vi tillsammans med Kjell Nohrstedt. Skicka din ansökan till kjell@nohrstedt.se Du kan också nå honom på telefon 070 619 78 02.

Välkommen in med din ansökan!

 

Ansökan

I rekryteringen arbetar vi tillsammans med Kjell Nohrstedt. Skicka din ansökan till kjell@nohrstedt.se Du kan också nå honom på telefon 070 619 78 02.

Välkommen in med din ansökan!