Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 26 februari 2021

  Nytt initiativ ska stärka kvinnors karriärer

  Almi GävleDala och Sandvik ingår ett nytt samarbete för att starta ett mentorprogram för kvinnor som vill utveckla och stärka sina karriärer. Satsningen bygger på studier som visar att kvinnor i Gävleborg i ofta har en högre utbildning men färre har chefspositioner än männen i samma län. Kvinnor som driver företag har ofta också ett arbete vid sidan av sitt företag. Intresseanmälan till programmet öppnar den 12 mars.
 2. 25 februari 2021

  Ny affärschef på Almi GävleDala

  Erik Gropgård har tillträtt som ny affärschef på Almi GävleDala.
 3. 18 februari 2021

  Almi blir utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021

  Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år. Almi har äran att bli utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.
 4. 15 februari 2021

  Bokslutskommuniké 2020

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under 2020.
 5. 8 februari 2021

  Experternas tips från seminarieserien

  Ari Riabackes föreläsning om ledarskap avslutade föreläsningsserien Nya förutsättningar / nya möjligheter som startade i november och avslutades i januari 2021. I serien har över 1000 deltagare tagit del kunskap från sex olika experter och engagemanget har varit högt. Här har vi samlat experternas bästa tips från föreläsningarna.