Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
24 juni 2020

iCast expanderar internationellt och har ingått samarbete med känd hockeyprofil

Företaget har under de senaste åren utökat sin referenslista och är idag en av de främsta leverantörerna av mediakuber med system för sportunderhållning i Europa. 

Med installationer i Sverige, Norge, Tyskland och Schweiz har iCast blivit en viktig aktör på marknaden. Den senaste installationen bestod av en sömlös mediakub till en hockeyarena i Schweiz.

I arenan i Schweiz monteras vår unika sömlösa mediakub som förbättrar upplevelsen för publiken ytterligare ett steg. Efterfrågan på vårt mediasystem är fortsatt hög och med denna leverans ser vi fram emot nya förfrågningar från Europa.
Mats Hultemark, iCast

Mats berättar också att de nyligen startat ett samarbete med Peter Forsberg för att ytterligare expandera sin verksamhet inom ishockey. 

Peter Forsberg har ett omfattande nätverk inom alla hockeyligor och kommer att vara en värdefull tillgång för oss framöver
Mats Hultemark, iCast

Stöttning från Almi

 

iCast deltog i Almis tillväxtprogram Inter år 2017 och i samband med detta sökte och fick de även en Affärsutvecklingscheck av Region Kronoberg. Med en förstärkt budget och intresserade och kunniga diskussionspartners från Almi/Enterprise Europe Network (EEN) och Business Sweden fick företagsledningen ny energi i sin exportsatsning. Via en samarbetsförfrågan som skickats ut i Enterprise Europe Network har de också fått möjlighet att testa ett antal potentiella samarbetspartners.

 

Här kan du läsa mer om EEN och ta kontakt med våra rådgivare som jobbar med internationalisering. 

Om iCast

 

iCast Sweden AB ägs och drivs av Mats Hultemark och Ann-Charlotte Örnhem. Företaget levererar kompletta mediasystem och LED-installationer anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år levereras hundratals kvadratmeter LED till kunder som mestadels består av klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, bilhallar, köpcentrum, retail, ledande energibolag, med flera. 

 

Läs mer om iCast här