Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
22 juni 2023

Framgång genom gott ledarskap

Ledarskap finns i alla företag – ibland säger vi att det är bra och ibland säger vi att det är mindre bra, men oavsett vilket är det ledarskapet som styr måttet på framgång och utveckling. I praktiken har vi lärt oss att ledarskapet i grund och botten handlar om att på ett positivt sätt påverka andra människors inställning och beteende.

Hos oss på Almi Kronoberg är de fyra hörnstenarna i vårt ledarskap; förtroende, engagemang, affärsmässighet och stort hjärta. Vi tror att det, ihop med lite sunt förnuft och stor närvaro, gör att vi alla tycker det är spännande och roligt att gå till jobbet varje dag och inspirera våra kunder till ännu större framgång.

 

Hur ser du på ditt, eller ditt företags ledarskap? Kom gärna och prata med oss! Vi har flera verktyg där vi kan coacha dig till nya insikter och kanske även förbättringar.

 

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande. Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

 

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig.

 

Mats Lundmark

VD Almi Företagspartner Kronoberg