INBJUDAN TILL Världens största mässa inom MEDICINTEKNIK, MEDICA 13 - 16 november 2017

Om Medica
Medica är världens största mässa inom medicinteknik med över 125 000 besökare från över 70 länder. Mässan är öppen i fyra dagar (13-16 november) från kl. 10.00 till kl. 18.30. Över 5000 montrar i 19 hallar. Mer information finns på http://www.medica-tradefair.com/
Almi Företagspartner i Kalmar Län erbjuder Dig möjligheten att följa med till Medica i Düsseldorf, Tyskland.

Besökare eller utställare?
Som besökare på mässan kan du träffa potentiella återförsäljare som verkar på olika internationella marknader, delta i olika seminarier och workshops. Medica är en intressant mässa för dig som vill bli återförsäljare i Sverige för olika produkter inom hälsa och välfärdssektorn, nätverka med kollegor från branschen och hitta potentiella leverantörer etc.
Om du vill ställa ut på mässan kommer vi sannolikt kunna erbjuda några företag en möjlighet att delta i Business Swedens samlingsmonter för små och medelstora företag. Här får du en unik möjlighet att visa upp era produkter i ett större sammanhang till ett reducerat pris.

Vi som bjuder in till resan är Almi Företagspartner i Kalmar Län och EEN tillsammans med Innovativ Tillväxt i Kalmar Län samt Västmanlands Internationaliseringsråd, Välfärd & Hälsa i Västmanland och EEN i Örebro

Pris per deltagare: Ej fastställt ännu. Program på plats med kringaktiviteter och koordinering kommer ingå i deltagaravgiften.
I deltagaravgiften ingår inte kostnad för resa och boende, däremot finns boende reserverat på kanalbåtar för deltagarna på resan.

Är du intresserad av att delta? Anmäl ditt intresse för mer info senast den 20 mars!

Sofie Isehav, rådgivare internationalisering EEN Almi Företagspartner i Kalmar Län 070-355 96 17

Följ oss

Vi finns på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Häng med oss på Twitter och ta del av dialogen kring framgångsrikt företagande.
Twittra med oss