Nyheter

RSS
 1. Almi Pitch 2020 4 december 2019

  Pitcha för investerare och vinn 100 000 kronor under Almi Pitch 2020!

  Ta chansen att pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 25-27 mars 2020. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!
 2. AligND Systems 15 november 2019

  Almi Invest investerar i Alignd Systems unika biosensorplattformar

  Lundabaserade AligND Systems, som utvecklar avancerade nanotrådsbaserade biosensorplattformar, reser 5 miljoner kronor för att göra sin teknik tillgänglig för massmarknaden.
 3. Detecht 7 november 2019

  Almi Invest investerar i motorcykelappen Detecht – ska minska dödsolyckor

  Almi Invest, Chalmers Ventures och ATM Capital investerar 3,8 miljoner kronor i Detecht’s digitala plattform för motorcyklister. Med visionen att rädda liv har Göteborgsbolaget Detecht utvecklat en motorcykelapp med automatiskt nödlarm integrerat med SOS Alarm.
 4. Velove Bikes 4 november 2019

  Almi Invest investerar i Velove Bikes elektriska lastcyklar för energisnåla leveranser

  Almi Invests GreenTech-fond investerar 4 miljoner kronor i Göteborgsbaserade Velove Bikes energisnåla och stadsvänliga lösningar för citylogistik. I den totala investeringen på drygt 10 miljoner kronor deltar även Idealist och ett antal privata investerare.
 5. Newsvoice 4 november 2019

  Almi Invest investerar i Newsvoice.com som ska demokratisera nyhetsflödet

  Almi Invest investerar 2,6 miljoner kronor i appen Newsvoice.com som aggregerar nyheter för fler perspektiv. I emissionen på 5 miljoner kronor deltar även Redmind, Lars Appelstål, Mattias Weinhandl och BLCBX. Investeringen ska användas till att lansera en ny betalmodell i USA som gör det möjligt att lyssna på nyheterna.