Nyheter

RSS
 1. AligND Systems 15 november 2019

  Almi Invest investerar i Alignd Systems unika biosensorplattformar

  Lundabaserade AligND Systems, som utvecklar avancerade nanotrådsbaserade biosensorplattformar, reser 5 miljoner kronor för att göra sin teknik tillgänglig för massmarknaden.
 2. Detecht 7 november 2019

  Almi Invest investerar i motorcykelappen Detecht – ska minska dödsolyckor

  Almi Invest, Chalmers Ventures och ATM Capital investerar 3,8 miljoner kronor i Detecht’s digitala plattform för motorcyklister. Med visionen att rädda liv har Göteborgsbolaget Detecht utvecklat en motorcykelapp med automatiskt nödlarm integrerat med SOS Alarm.
 3. Velove Bikes 4 november 2019

  Almi Invest investerar i Velove Bikes elektriska lastcyklar för energisnåla leveranser

  Almi Invests GreenTech-fond investerar 4 miljoner kronor i Göteborgsbaserade Velove Bikes energisnåla och stadsvänliga lösningar för citylogistik. I den totala investeringen på drygt 10 miljoner kronor deltar även Idealist och ett antal privata investerare.
 4. Newsvoice 4 november 2019

  Almi Invest investerar i Newsvoice.com som ska demokratisera nyhetsflödet

  Almi Invest investerar 2,6 miljoner kronor i appen Newsvoice.com som aggregerar nyheter för fler perspektiv. I emissionen på 5 miljoner kronor deltar även Redmind, Lars Appelstål, Mattias Weinhandl och BLCBX. Investeringen ska användas till att lansera en ny betalmodell i USA som gör det möjligt att lyssna på nyheterna.
 5. Nordic Startup Funding 25 oktober 2019

  Rapport: Så mycket riskkapital går till kvinnliga grundare i Norden

  Almi Invest är samarbetspartner till rapporten ”Nordic Startup Funding through the lens of gender diversity” av Unconventional VC och Dealroom som undersökt den nordiska riskkapitalbranschen ur ett mångfaldsperspektiv.