Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Nyheter

RSS
 1. 14 januari 2019

  HR-techbolaget Winningtemp tar in 33 miljoner kronor och satsar på internationell expansion

  Det Göteborgsbaserade HR-techbolaget Winningtemp har vuxit stadigt sedan starten 2014. Nu ska företaget ta ett stort kliv med hjälp av kapital från bl.a Norrsken Foundation, Almi Invest och Chalmers Ventures. Sammanlagt 33 miljoner kronor investeras i bolaget för att förstärka produktutvecklingen, r...
 2. 7 januari 2019

  Almi Invest investerar 2 miljoner i InviSense innovativa fuktsensorer

  Almi Invest investerar 2 miljoner kronor i InviSense, som utvecklat supertunn fuktsensor som kan placeras bakom ytskikt i våtutrymmen. I emissionen om totalt 4 miljoner kronor deltar även privata investerare. Kapitalet kommer att användas till att skala upp försäljning och vidareutveckling av bolagets produkter.
 3. 20 december 2018

  Almi Invest investerar 7,5 miljoner i revolutionerande water tech-bolaget Altered

  Almi Invest investerar 7,5 miljoner kronor i Altered, som utvecklar extremsparande kranar som kan minska användningen av vatten med upp till 98%. I emissionen om totalt 16,2 miljoner kronor deltar även Fredrik Österbergs Fros Ventures och privata investerare. Kapitalet kommer att användas till att s...
 4. Invotech 12 december 2018

  Almi Invest investerar 1 miljon kronor i Invotech

  Almi Invest investerar en miljon kronor i Invotech, som utvecklat ett molnbaserat system för materialflöden inom industrin. I emissionen om totalt 2,1 miljoner kronor deltar även Stiftelsen För Främjande Av Näringslivsfrågor i Sandviken. Kapitalet kommer att användas till att vidareutveckla företagets försäljning och produktutveckling.
 5. 10 december 2018

  Är ditt bolag 2019 års vinnare i Almi Pitch i Åre?

  Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 27-29 mars 2019. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!