Nyheter

RSS
 1. 17 oktober 2019

  Almi Invest investerar i HR-techbolaget Typelane

  Almi Invest investerar i HR-techbolaget Typelane, som utvecklar en digital HR-plattform för att välkomna, engagera och behålla medarbetare. I emissionen på totalt åtta miljoner kronor deltar också privata investerare. Pengarna ska gå till rekryteringar och produktutveckling.
 2. Alertix Veterinary Diagnostics 14 oktober 2019

  Almi Invest investerar i Alertix unika snabbtest för cancer hos djur

  Almi Invest investerar 2,5 miljoner kronor i Alertix Veterinary Diagnostics, som utvecklar ett snabbtest för tidig upptäckt av cancersjukdomar hos hund, katt och häst. I emissionen på totalt 4 miljoner kronor deltar också ett flertal affärsänglar. Investeringen ska gå till att lansera en teststicka för hund på marknaden under 2020/2021.
 3. Tebrito 9 oktober 2019

  Almi Invest investerar i Tebritos klimatsmarta protein av insekter

  Almi Invest investerar 1 miljon kronor i Tebrito som tagit fram en klimatsmart proteinkälla av mjölmaskar. I emissionen på totalt 2,7 miljoner kronor deltar också privata investerare. Investeringen ska gå till att marknadsetablera bolaget och öka produktionen.
 4. MTEK Industry 3 oktober 2019

  20 miljoner till robot tech-bolaget MTEK Industry

  Almi Invest deltar i en investering på sammanlagt nära 20 miljoner kronor i Hälsingebolaget MTEK Industry i Alfta, som utvecklar mjukvara och robotlösningar för industriföretag. Pengarna ska gå till marknadsexpansion.
 5. Mevia 1 oktober 2019

  Almi Invest investerar i Mevias uppkopplade medicinförpackningar

  I emissionen på totalt 4.5 miljoner kronor går Almi Invest, Spira Invest AB och ett antal affärsänglar in som nya delägare där även de befintliga ägarna Chalmers Ventures deltar. Kapitalet är primärt avsett för att expandera försäljning och marknadsföring.