Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Nyheter

RSS
 1. 10 december 2018

  Är ditt bolag 2019 års vinnare i Almi Pitch i Åre?

  Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 27-29 mars 2019. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!
 2. 7 december 2018

  Svenska startups hetast på Slush

  Slush, norra Europas största startup-, investerar- och techevent lockade i år över 3100 startups, 1800 investerare och 20 000 besökare från 130 länder. För fjärde året i rad arrangerades Swedish Hotspot där 29 heta startups från Sverige valdes ut för speeddating aktiviteter med internationella investerare och globala bolag för att snabba på sin internationella tillväxt.
 3. 7 december 2018

  Vi söker Fund Manager till Almi Invest Västsverige

  Är du intresserad av att jobba med riskkapital och ta en aktiv del i att utveckla svenska tillväxtbolag? Vill du leda vårt team som investerar i bolag med stor tillväxtpotential i Västsverige? Då kan detta vara rollen för dig.
 4. 7 december 2018

  Vi söker Fund Manager till Almi Invest Syd

  Är du intresserad av att jobba med riskkapital och ta en aktiv del i att utveckla svenska tillväxtbolag? Vill du leda vårt team som investerar i bolag med stor tillväxtpotential i Syd? Då kan detta vara rollen för dig.
 5. 13 november 2018

  Almi Invest investerar 1 miljon kronor i StoryTourist

  Almi Invest investerar 1 miljon kronor i StoryTourist (Velodrom AB), appen som gör turistupplevelser av böcker, film och andra berättelser. I rundan på totalt 2 miljoner kronor deltar även familjen Öhman med bakgrund från hotellbranschen. Kapitalet kommer, förutom att fortsätta bygga katalogen av upplevelser – ”StoryTours” – användas till att lansera en publiceringsplattform riktad mot förläggare.