Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Nyheter

RSS
 1. 9 oktober 2018

  Almi Invest investerar i CARTANAs hjärncellsanalys

  Almi Invest investerar tre miljoner kronor i forskningsbolaget CARTANA, som utvecklar en ny teknologi för analys av hjärnceller med stor potential att öka förståelsen av hjärnan och dess sjukdomar. I emissionen på totalt 9,6 miljoner kronor deltar också investeringsnätverket Sciety och privata investerare. Pengarna ska användas till vidareutveckling av produkten samt marknadslansering.
 2. 9 oktober 2018

  Almi Invest säljer sitt innehav i AR-bolaget XMReality

  Almi Invest har sålt sitt totala innehav i AR-bolaget XMReality för 22,5 miljoner kronor. XMReality är noterat på Nasdaq First North sedan april 2017 och delar av Almi Invests innhav har sålts av successivt till marknaden. Nu köper Spiltan, som även investerat i bolaget sedan tidigare, åtestoden av...
 3. 28 september 2018

  Almi Invests Greentechfond investerar i Epishines solceller

  Almi Invest investerar 5 miljoner kronor i Epishine, som utvecklar organiska solceller för massmarknadsanvändning. I rundan på totalt 11,3 miljoner kronor deltar även Potential Invest, Lars Björk och LiU Holding. Kapitalet kommer att användas till att sätta Epishines patenterade teknik i produktion.
 4. 25 september 2018

  Almi Invest investerar i Xenergics strömsnåla datorminne

  Almi Invest investerar två miljoner kronor i Xenergic, som utvecklar en revolutionerande teknologi som minskar strömförbrukningen i datorminnen med upp till 90 procent
 5. Learning to Sleep 24 september 2018

  Almi Invest investerar i healthtechbolaget Learning to Sleep

  Almi Invest har investerat 1,5 miljoner kronor i Learning to Sleep, som utvecklat ett digitalt, KBT-baserat verktyg för att hjälpa personer med sömnproblem. I emissionen på totalt 3,3 miljoner kronor deltar även Alltrum, Proos Consulting och Malte Rohlin. Kapitalet kommer att användas till att fortsätta bolagets expansion, både i Sverige och internationellt.