Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
30 maj 2022

Foto: Henrik Mill

Hej Mats och välkommen till Almi Mälardalen! Vem är du och vad kommer du att arbeta med hos oss?

Tack för det varma välkomnandet. Jag heter Mats Welin och kommer primärt att jobba med affärsutveckling med fokus på tillväxt och hållbarhet. Jag bor i Örebro, är gift och har två vuxna döttrar. Mina intressen är resor, musik, båtliv samt badminton och padel.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Att kunna få använda mina erfarenheter och kunskaper för att bidra till ytterligare hållbar tillväxt för de kunder som vill ha stöttning från Almi.

Vad gjorde du innan du började på Almi?

Under de senaste åren har jag jobbat som storkundsansvarig på en bank där jag tidigare även verkat i ledarroller. Inom banksektorn har jag också jobbat med problemföretag i samband med tidigare krisperioder inom finans och fastighetssektorn. Jag har även varit verksam inom några finansbolag, både som säljare och kreditansvarig. Erfarenhet från egen näringsverksamhet i olika bolagsformer finns också.

Vilka erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Jag har haft förmånen att träffa många duktiga företagare i mina tidigare roller och har därigenom fått ta del av många goda exempel på företagande. Genom åren har jag fått många kontakter och god insyn i olika branscher.

Hur ser du på Almis roll i samhället och i näringslivet?

Almi har en viktig, kompletterande, roll i samhället. Utan att konkurrera med några andra aktörer kan Almi bidra på ett positivt sätt till företagsutveckling.

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Det är bara att ringa eller maila mig! 

 

 

Tack för pratstunden Mats och varmt välkommen till Almi Mälardalen!

Almi har en viktig, kompletterande, roll i samhället. Utan att konkurrera med några andra aktörer kan Almi bidra på ett positivt sätt till företagsutveckling.
Mats Welin