Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 24 januari 2023

  “För att sälja måste du lyssna” – HVC vill lära känna kunden

  Som verksamhetschef lägger Jeanette Karlsson stor del av sin tid på att höra av sig till kunder, både befintliga och nya. Hennes viktigaste verktyg när hon säljer in HVC:s tjänster, är att vara lyhörd. – För att sälja måste du lyssna. Vi behöver lära känna företaget, lyssna in vad de behöver, vilka som är “deras svordomar” och om de säger saker mellan raderna, säger Jeanette.
 2. 24 januari 2023

  VD Mats ord januari 2023

  Nytt år och nya möjligheter! Bara för att vi går in i nytt år förändras så klart inte världen – men hos oss på Almi innebär det trots allt att vi ”vässat” våra erbjudanden till dig för att du ska bli ännu mer framgångsrik.
 3. 18 januari 2023

  Den 2 februari pratar vi affärsstrategi och patentfrågor!

  Eftermiddagen den 2 februari besöker Johan Westberg på PRV oss på Almi Kronoberg för att föreläsa kring affärsstrategi och immateriella tillgångar. Missa inte att anmäla dig!
 4. 12 januari 2023

  19 januari besöker vi Älmhults kommun

  Nu är det exakt en vecka kvar tills Almi ska ut och besöka företag i Älmhults kommun! Vi hoppas att få besöka ditt företag. Har du inte redan bokat in en tid eller anmält dig till nätverkslunchen så passa på att göra det nu!
 5. 2 januari 2023

  Vi söker företag som vill utvecklas smart

  Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för alla små och medelstora företag i Kronoberg. Vi vägleder dig genom att se över ditt företags nuläge, behov och utmaningar och tillför därefter de verktyg och processer som behövs för att utveckla företaget. Ta del av Almis erbjudanden för ditt företags smarta utveckling!