Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
21 september 2021

Erbjudandet Din affär

Har du önskat att det fanns ett enkelt sätt att få en ökad förståelse och överblick på ditt företags ekonomi? Vill du förbättra företagets lönsamhet? Då är våra erbjudanden Visualisera och Simulera din affär något för dig!

I den här kostnadsfria tjänsten tittar vi på företagets ekonomiska nuläge, hur företaget kan finansieras framåt och hur din konkurrents ekonomi ser ut jämfört med din. Du får möjlighet att utvärdera framtida scenarier redan i tidigt skede. Du får dessutom bättre kunskap om vad som driver företagets lönsamhet och tillväxt. Detta görs tillsammans med en av Almis rådgivare, och ni tar fram en handlingsplan med viktiga utvecklingsområden för ditt företag. 

"Under ett eller två möten med mig eller någon av mina kollegor identifierar vi tillsammans risker och utmaningar, och går igenom hur företaget kan finansieras framåt. Vi simulerar din framtida affär och ekonomi för att öka förståelsen för hur mål och åtgärder påverkar räkenskaperna". 

Samuel Söderholm, finansieringsrådgivare Almi

Vi använder oss av visualiseringsverktyg för att simulera scenarios och effekterna av dem. Du kommer att få en ökad förståelse för hur resultat, skulder och tillgångar hänger ihop med affärsmodellen. Genom att jämföra med konkurrenter och andra företag ökar dessutom förståelsen för hur olika strukturer på affärsmodell påverkar ekonomin.

 

"Ökad omsättning innebär inte automatiskt ökad lönsamhet. För att växa är det viktigt att ha koll på hela kassaflödet och att ha en tydlig handlingsplan", säger Samuel. 

 

Erbjudandet är kostnadsfritt och riktar sig till alla små och medelstora företag som känner behov av stöd i sin verksamhet och ekonomiska utveckling. 

 

 

Samuel Söderholm är en av Almis finansieringsrådgivare som jobbar med erbjudandet Din affär

Erbjudandet passar dig som: 

 

  • Vill ta nästa steg i företagets utveckling och önskar få en ökad förståelse för företagets ekonomi
  • Har satt dina mål och vill förstå hur nästa utvecklingssteg påverkar företagets ekonomi
  • Står inför ett förvärv
  • Har likdivitetsutmaningar
  • Vill förstå vad du tjänar pengar på

Låter det här som något för dig?

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi och berättar mer eller bokar in en tid.
*
*
*
*
?