Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag

Sveriges mest aktiva företagsutvecklare!

Kalendarium
Kurser, seminarier, nätverksträffar och events - ta en titt i vår kalender för att se vad vi har på gång i länet just nu!
Webbinarium online från Almi
För dig som inte har möjlighet att delta på något av Almi Mälardalens webbinarium eller fysiska seminarier erbjuder vi även när det är möjligt, att se dem i efterhand via inspelning. Här på sidan samlar vi de inspelningar som just nu finns tillgängliga från Almi Mälardalen samt även från Almi nationellt.
Företagsjouren i Örebro län
Region Örebro län har nu öppnat en företagsjour för bolag som drabbats av Coronavirusets effekter. Företagsjouren är en neutral förmedlare av kontakter och information till länets företag som kan behöva extra stöd, råd och hjälp med utmaningar. Här finns ingångar till professionell företagsrådgivning, affärsutveckling och finansiering. Företagsjouren drivs och bemannas av Almi Mälardalen, men ytterligare ett stort antal aktörer finns knutna till initiativet, för att underlätta den svåra situationen som många företagare befinner sig i. Ring Företagsjouren på 019-602 99 00 eller maila via foretagsjouren@regionorebrolan.se

Event och seminarier

Det finns tyvärr inga händelser att visa just nu.