Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
2 april 2023

Ta ditt företag till nästa nivå med vårt expertteam

I projektet Fokus Tillväxt har vi skapat en unik plattform för företagare i Skåne. Här har vi samlat ett team av erfarna experter med olika kompetenser från näringslivet, som är redo att hjälpa dig som entreprenör.

Så tar du ditt företag till nästa nivå

Det är en stor prestation att starta ett bolag, men att upprätthålla och utveckla det är en ännu större utmaning. Oavsett om du driver ett stort eller litet företag, finns det många utmaningar på vägen. 

 

Vi stöttar dig som entreprenör att hitta nyckeln till lönsamhet, här och nu, och förser dig med resurserna som krävs för att nå dit. Utan att det kostar dig någonting. Allt du och ditt företag behöver göra är att vilja växa.

Så funkar det

Du bokar ett möte med en rådgivare på Almi - här kommer ni fram till dina behov och prioriteringar - därefter matchar rådgivaren dig med rätt experter, samordnar insatser och finns som bollplank genom hela processen. Det kan handla om affärsutveckling, internationalisering, digitalisering, hållbarhet eller kompetensutveckling.

 

Internationalisering

Regional exportsamverkan Skåne (Business Sweden, Almi, Exportkreditnämnden, Invest in Skåne, Enterprise Europe Network) stärker ditt företags internationaliseringsförmåga och hjälper dig att ta ditt första eller nästa steg på nya marknader. 

 

Hållbarhet
Almi, IUC Syd, Sustainable Business Hub och RISE ger dig kunskap och verktyg för att stärka företagets omställning till en grön och koldioxidsnål ekonomi genom digital utveckling, nya affärsmöjligheter, utvecklade affärsmodeller och innovationer.

 

Digitalisering
Almi, Kunskapspartner, Mobile Heights och Media Evolution ger dig kunskap och verktyg för att stärka företagets digitaliseringsförmåga och utveckla konkurrenskraftiga erbjudanden och digitala affärsmodeller.

 

Affärsutveckling
Med hjälp av Almi och andra aktörer, får du en djupare kunskap i hur du skapar ökad lönsamhet i bolaget genom att kontrollera interna flöden och planera för långsiktig tillväxt.

 

Kompetensutveckling
Med hjälp av bland andra Almi och IUC Syd får du hjälp med att kartlägga företagets kompetensbehov och hitta de nyckelkompetenser som bedöms ge ditt företag ökad tillväxt och produktivitet. 

Exempel på kundcase

Frågor om Fokus Tillväxt?:

Kontakta Märta Unger, företagsrådgivare på Almi

Kontakta Märta

Boka ett möte med Almis rådgivare
Vi ses digitalt eller fysiskt för att prata mer om dina behov och hur projekt FOKUS TILLVÄXT kan hjälpa dig. Mötet är helt kostnadsfritt.

 

Till mötesbokningen

 

Ett samarbete mellan Region Skåne och Almi
FOKUS TILLVÄXT är ett projekt Region Skåne initierat tillsammans med Almi Skåne och andra företagsfrämjande aktörer i Skåne, för att hjälpa skånska företag att växa och öka sin lönsamhet. Almi har stor erfarenhet av tillväxtresor och har hjälpt många entreprenörer som du till framgång.

 

Se projektet på Region Skånes hemsida

 

Övriga aktörer:

Enterprise Europe Network

Business Sweden

E-Commerce Park

EKN

IUC Syd

Innovationscenter för landsbygden

Mobile Heights

RISE

Sustainable Business Hub

Media Evolution

Kristianstad yrkeshögskola

Högskolan Kristianstad