Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Innovation Sthlm

För innovativa företag och affärsidéer

Hos Innovation Sthlm arbetar vi med både accelerationsrådgivning och pre-seed finansering av affärsidéer med hög innovationshöjd och marknadspotential som står inför en marknadsintroduktion. Vi erbjuder även innovationsrådgivning för etablerade SME företag som har visat på en stark track record och nu vill ta nästa steg för tillväxt med hjälp av innovation.

 

Vi jobbar enbart med företag som har sitt säte i Stockholm. Vår region är en särskilt stark hub för innovativa digital/tech affärsidéer men vi söker också produkt och tjänsteidéer i andra branscher.

Har du en innovativ idé? Skicka in er pitch eller intresseamälan här. Du hittar våra pitchfrågor här. Vi skräddarsyr ett upplägg från vårt erbjudande som passar er bäst. Se gärna några av våra fantastiska entreprenörer och case nedan.

 

 

Eller kontakta någon av oss direkt: 

 

Jenny Gizard  

jenny.gizard@almi.se

 

Marlen Bakke  

marlen.bakke@almi.se

 

Patrik Kägu  

patrik.kagu@almi.se

 

Marie Gillstam

marie.gillstam@almi.se

BUSINESS IDEA PITCHING

Är din idé tillräckligt differentierad och har hög innovationshöjd? Vi väljer ut starka team och innovativa affärsidéer för att stärka affärsidé-pitchen i tidig fas, som i nästa steg pitchar till vår Draknästepanel. Framgångsrika pitcher får accelerations-rådgivning och pre-seed Finansering.

ACCELERATION

Som antagen till vårt accelerationsprogram så arbetar vi för att skapa snabb tillväxt och göra er investeringsredo. Ni får även möjlighet till pre-seed-finansering i form av verifieringsmedel och innovationslån.

NEXT INNOVATION

Många av våra bolag har en stark affärsidé i grunden, men vad är nästa steg för att skapa tillväxt genom innovation ? Vi jobbar med större företag i vår portfölj och inventerar din affär och affärsidé för att ringa in de hur ni kan skapa nästa våg av tillväxt med hjälp av innovation.

Inspireras av andras företagsresor

Våra innovationspartners