Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
När ditt företag har tillväxtpotential

Affärsutveckling

Står ditt företag inför en ny fas i utvecklingen eller ska du bygga ett nytt företag från grunden? Finns det tillväxtpotential i affärsmodell och idé kan Almis erfarna rådgivare vara ett bra stöd på din tillväxtresa.

Att jobba aktivt med affärsutveckling är en nyckel till att bli framgångsrik. Ser du möjligheter för företaget att utvecklas och växa kan Almi var med på flera olika sätt under din tillväxtresa. Vi använder oss av beprövade verktyg och arbetsmetoder. Vi arbetar med affärsutveckling både individuellt och i grupper av företagare.

 

Om ditt företag befinner dig i startfas använder vi en metodik som går ut på att kommunicera så tidigt som möjligt med potentiella kunder och på så sätt arbeta fram en fungerande affärsmodell. Här verifieras om det finns en marknad för produkten eller tjänsten och om den är unik eller vilken konkurrens som redan finns.

 

Om ditt företag är på väg att ta nästa språng i sin utveckling börjar vårt arbete alltid med en diskussion företagets styrkor, svagheter och behov. Det handlar om att titta på allt ifrån mål, strategier och processer som sedan leder till olika konkreta aktiviteter för att få företaget att växa och utvecklas.

 

Våra rådgivare har en bred kompetens inom företagande och inom Almi finns även specialistkompetenser inom en rad olika områden för att på bästa sätt kunna möta de behov just ditt företag har. Vi står på din sida - det är vårt uppdrag att bidra till ditt företags tillväxt.

Låter det intressant?

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret här under så kontaktar vi dig. Vill du läsa mer om hur vi arbetar med affärsutveckling så finns mer information om våra olika tjänster samlade här. Läs mer om våra olika tjänster inom affärsutveckling.

 

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
?