Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Utveckla dina internationella affärer med Almi och Enterprise Europe  Network, EEN

Vi är övertygade om att ambitiösa företag kan växa och utvecklas snabbare om de får stöttning av kunniga rådgivare, ta del av andras erfarenheter och kontakter samt ges möjlighet till lite ekonomiskt stöd.

 

Vi lever i en globaliserad värld och alla företag verkar på en internationell marknad, vare sig de vill eller inte. Internationella konkurrenter söker sig till Sverige, e-handeln växer, utländska investeringar i Sverige ökar. Att tänka internationellt är en nyckel för företag i alla faser.

 

På Almi erbjuder vi stöd och rådgivning gällande internationalisering oavsett om du ska påbörja din resa, är en van exportör som vill hitta nya samarbeten eller växa på nya marknader. Vi har de rätta verktygen för att vässa din affärsmodell och anpassa den efter en internationell marknad.

 

Som värdorganisation för Enterprise Europe Network erbjuder Almi ett brett internationellt kontaktnät i över 60 länder. Vi hittar de rätta leverantörerna, återförsäljarna, agenterna eller andra samarbetspartners för just ditt företag. Exempelvis har vi tillgång till EEN Match – en databas med tusentals affärsmöjligheter världen över. Vill du göra ditt företag sökbart i databasen – kontakta oss!

 

Vi erbjuder följande information och rådgivning:

  • Vad gäller vid export från Sverige?
  • Vad gäller vid import till Sverige?
  • Regler och bestämmelser för olika produkter, vad gäller?
  • Hur kan man jag dra nytta av EU:s frihandelsavtal?
  • Finns det EU-bidrag att söka till mitt företag?

 Kontakt 

  Liselott Wentzel
   0455-43 51 29
   0703-43 51 29
   liselott.wentzel@almi.se

Anders_618x618.jpg

EEN-logga
Internationella leverantörer bakom Modig expansion
Almi Blekinge - en del av världens största internationella affärsnätverk EEN, Enterprise Europe Network