Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Företagsjouren

Har du ett företag som har drabbats av pandemins effekter eller blir påverkad av händelserna i Ukraina och Ryssland? Välkommen då att ringa Företagsjouren som är en neutral förmedlare av kontakter och information till Örebro och Västmanlands läns företag som kan behöva extra stöd, råd och hjälp med utmaningar. Här finns ingångar till professionell företagsrådgivning, affärsutveckling och finansiering.

 

Företagsjouren är en neutral samtalspartner med ett stort nätverk rådgivare och experter inom en rad områden med många års erfarenhet av företagande. Vårt uppdrag är att stötta små och medelstora företag med följder och effekter av Covid-19 och/eller händelserna i Ukraina och Ryssland. 

 

Några exempel på ärendetyper där Företagsjouren kan hjälpa:

 

  • Ekonomiska problem
  • Nedläggningar, konkurser och rekonstruktioner
  • Avtalsproblem och tvister
  • Bolagsförsäljningar
  • Generationsväxlingar

 

Företagsjouren bemannas av Birgit Eneflod vid Almi Mälardalen, men ytterligare ett stort antal aktörer och rådgivare finns knutna till initiativet. Ring Företagsjouren på 070-206 66 02, måndag-fredag mellan 08.00-12.00.

Stödet är kostnadsfritt och arbetet görs under sekretess.

Företagsjouren drivs och bemannas av Almi Mälardalen. Projektet finansieras av Region Västmanland, Region Örebro län samt Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. 

Kontakt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Företagsjouren, Birgit Eneflod

070-206 66 02 
Må-fre 08.00-12.00

Logga Region Västmanland
Logga Region Örebro
EU loggan