Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Individuell affärsrådgivning

Fyra personer sitter kring ett bord och samtalar

Vill du få in ett externt perspektiv i diskussionen kring ditt företags utveckling? Vill du ha ett stöd i att gå från målbild till konkret handling? Då kan Almis individuella affärsrådgivning vara någonting för dig!

Du och affärsrådgivaren träffas regelbundet, omkring en gång per månad. Vid varje samtal testar ni idéer, prövar argument och planerar åtgärder. Samtalet sammanfattas sedan i en åtgärdsplan med de punkter som du vill genomföra till nästa möte.

 

Ni startar ofta samarbetet med en diskussion kring din och företagets framtidsplan, och beroende på dina mål kommer era följande möten att kretsa kring t.ex. affärsmodellen, försäljning, lönsamhet eller ledarskap och organisation.

 

Affärsrådgivaren arbetar utifrån din bransch, situation och bakgrund som företagare. Rådgivaren har ett coachande förhållningssätt och kommer inte med färdiga lösningar utan hjälper istället dig att själv hitta lösningar på företagets utvecklingsutmaningar. Det innebär att det alltid är du som företagsledare som styr inriktning och beslut.

Programmet är en del av Smart Tillväxt, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, Region Östergötland och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

 

Målgrupp
Etablerade företag i alla branscher, med en vilja att växa och utvecklas.


Programmets längd
3-5 månader (3 möten)


Deltagaravgift
Kostnaden för företaget är 3 000 kr + moms.


Resterande finansiering kommer från Almi, Region Östergötland och Europeiska Unionens
Regionala Utvecklingsfond.

Kontakt
För mer information, kontakta:
Åsa Ekman
Tel. 013-200 736
asa.ekman@almi.se
EU-flaggan
Logotype Region Östergötland