Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Digital Scorecard

Bygg en digital strategi i marknadsföring och försäljning

Projektet Digital Scorecard syftar till att fler små till medelstora företag ska kunna öka sin lönsamhet och konkurrenskraft genom att arbeta mer strategiskt med sina digitala sälj och marknadsföringsprocesser.

 

Projektet erbjuder coachning med Almi-rådgivare, samt webinarier, seminarier och workshops tillsammans med experter inom området. Dessutom har du möjlighet att utföra en nulägesanalys om hur er verksamhet arbetar med digital försäljning och marknadsföring och vad som bör prioriteras och implementeras.

 

Detta projektet finansieras av Tillväxtverket och Business Region Skåne och är helt kostnadsfritt för skånska företag att delta i.

 

Som en första start, kan du utföra en kort analys av era digitala aktiviteter. Klicka på playknappen nedan för att börja!

Här hittar du anmälan till våra kostnadsfria webinarier. Vi kör två gånger varje månad. 

 

 
Anmäl dig till webinarie

Vilka är Tillväxtverket?

Tillväxtverket är en statlig myndighet under Näringsdepartementet som har regeringens uppdrag att främja hållbar näringslivsutveckling och regional tillväxt samt att genomföra strukturfondsprogram.

- öppnas i nytt fönster

Vilka är Business Region Skåne?

Business Region Skåne är en marknads- och utvecklingskoncern med fyra dotterbolag som ägs till 85 procent av Region Skåne och 15 procent av Kommunförbundet Skåne.

- öppnas i nytt fönster

Vill du veta mer om projektet?

 

Kontakta tina.karlsson@almi.se