Digitalakademin kommer till Varberg!

Almi och Googles kostnadsfria digital-utbildning; Digitalakademin, kommer nu till Varberg. Läs mer nedan och säkra din plats redan idag!

Vill du lära dig hur ditt företag kan bli mer effektivt och framgångsrikt på nätet? Vill du utveckla din verksamhet och lära dig allt om digitaliseringens möjligheter? Anmäl dig då till kick-off och de fyra utbildningarna redan idag! Genom Digitalakademin kan du som företagare lära dig hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet.

Digitalakademin är ett initiativ av Google och Almi. Syftet är att utbilda svenska företag till att bättre ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder.
Digitalakademin inleds med en inspirationsväckande Kick-Off och följs därefter av fyra utbildningstillfällen, där varje tillfälle har olika teman inom digitalisering.
Samtliga träffar är helt kostnadsfria, men kräver anmälan och har ett begränsat antal platser. Så det är först till kvarn som gäller. Läs mer om Kick-offen och de fyra utbildningarna nedan.

Kick-Off

Digitalakademin inleds med en kick-off där ni får träffa Google, Almi, Torget samt lokala företag och näringslivsrepresentanter, allt för att få en inblick i digitaliseringens möjligheter. Kick-offen är mellan 10.00 - 12.00 den 6 april, och vi bjuder på fika. Glöm inte att ange specialkost vid anmälan.

 

De fyra utbildningarna

Programmet följs sedan av fyra utbildningstillfällen med olika teman. Dessa hålls av den Google certifierade partnerbyrå, Torget. Utbildningarna är på Sparbankshallen i lokal Nöjeshallen vid fyra separata datum. Observera att det krävs en anmälan till respektive tillfälle. Det krävs ingen förkunskap hos dig som deltagare, utan utbildningen är bred, och kan tillämpas både hos den som jobbar med digital kommunikation idag, eller för dig som är nybörjare. Jobbet sker på egen dator, så den behöver tas med till varje utbildningstillfälle. Vi bjuder på fika, så glöm inte att ange eventuell specialkost i anmälan.
Det finns möjlighet att beställa lunch, efter utbildningarna. Dessa förbokas via info@varbergevent.se och bekostas av respektive bokare. VarbergEvent behöver ha din bokning senast 2 veckor innan tillfället. Lunchen kostar 145:- ink. moms.

 1. Närvaror Online - 10/4 09.00 - 12.00

 I den första av de fyra utbildningarna 
 presenteras fördelarna med att ha en
 närvaro online och du får kunskapen
 och verktygen för att skapa en
 hemsida.

 Gör anmälan till utb.1 här

 

 2. Få fler kunder - 26/4 09.00 - 12.00

 Hur får du dina besökare att
 omvandlas till nya kunder?  Med
 några få knep kan du öka
 omsättningen från
 din hemsida utan att spendera mer på
 marknadsföring.

 Gör anmälan till utb.2 här

 

 3. Driv trafik - 8/5 09.00 - 12.00

 Hur får du besökare till din
 hemsida? Här granskar vi ett antal
 olika online-kanaler och ger dig
 förståelse för hur dessa samverkar i
 kundens köpprocess. Allt för att
 kunna driva trafik mot hemsidan.

 Gör din anmälan till utb.3 här

 

 4. Utveckling & Implementering - 21/5
 
09.00 - 12.00

I den fjärde och sista utbildningen fokuserar vi på var och hur ditt företag kan utvecklas ytterligare. Utbildningen kommer ge dig en uppfattning om hur du kan följa ditt företags framgång.

 Gör din anmälan till utb.4 här

 

Torget är utvald Premium Google Partner som hjälper företag bli mer framgångsrika på nätet  och växa online, samt inspirera fler att satsa på digital marknadsföring. Vi erbjuder digitala produkter och tjänster, framför allt sökordsoptimering, Google AdWords, hemsidor och annonsering på Facebook och Instagram. Idag levererar vi enkla helhetslösningar till närmare 10 000 små och medelstora företag över hela Sverige.  

 

 

Läs mer om Torget Här

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn