Välkommen Helén

Almi Halland förstärker sin personalstyrka och välkomnar Helén till teamet!

Berätta lite kort om dig själv
Jag heter Helén Sandén och har bott i Halmstad i snart 20 år, jag flyttade hit när jag började läsa på Högskolan i Halmstad.

Jag har man och två barn, 5 och 7 år gamla. På fritiden tycker vi om att vara ute i naturen, vi åker på utflykter och när vädret tillåter det på sommaren en tur med båten. Vi tycker väldigt mycket om att resa och jag vill gärna alltid ha en resa inbokad att se fram emot. När jag inte umgås med familj och vänner tycker jag om att träna och läsa böcker.

Vad gjorde du innan du började på Almi?
Innan jag började på Almi arbetade jag som Produkt- och Marknadschef på Phonak. Innan dess arbetade jag som Marknadschef på Kalmar Industries. Jag tror att min erfarenhet inom marknadsföring och produktutveckling kommer komma till nytta i min nya tjänst på Almi.

Vad kommer din uppgift på Almi att vara?
Som rådgivare på Almi Halland kommer jag arbeta med tillväxtrådgivning. Jag kommer möta företag som är i behov av att förbättra verksamhetens lönsamhet och stötta dem i arbetet med en hållbar tillväxt.

Vad tilltalade dig med arbetet på Almi?
Almi är en viktig aktör för företagen i Halland och att vara med att bygga upp konkurrenskraftiga företag inom regionen känns spännande och viktigt.

Utbildning: Kandidatexamen i Medie- och kommunikationskunskap på Högskolan i Halmstad
Född: Ljungby, Småland
Bor: Halmstad

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn