Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
10 maj 2023

Så kommunicerar du med rörlig bild

Helena Brunkman och Mats Strömqvist har ägnat hela sina yrkesliv åt den rörliga bilden. Från nyhetsjournalistik och underhållning i TV-världen till livestreamingar och filmproduktion för sociala medier, till att idag helt fokusera på utvecklingen av den enklaste filmen av alla – mobilfilmen.

Helena Brunkman och Mats Strömqvist

I dag driver dem båda bolaget Clipsk. Ett SaaS som grundar sig på efterfrågan om att enkelt kunna redigera mobilfilm med möjligheten att lägga på grafik och undertext på din film. Att behovet fanns blev Helena och Mats varse gång på gång under deras omtyckta kurser i mobilfilmsproduktion för kommunikatörer och journalister. Under åren har tekniska tillbehör för redigering av film utvecklats i en rasande fart men att enkelt lägga avancerad grafik på mobilfilmen har dock varit omöjligt.  Detta blev starten för Clipsk. En världsunik app där du enkelt redigerar mobilfilm och lägger grafik och undertext till din film.

Under dessa timmar kommer Helena och Mats dela med sig av faktorerna bakom Clipsk framgång, du kommer få insikter om varför du skall använda rörlig bild i er marknadsföring och konkreta tips på hur du klipper en film.

Vi lovar dig en energigivande workshop som ger dig kunskap om hur du enkelt kan skapa proffsfilm för webb och sociala medier men också ett tillfälle för inspiration och mängder av skratt!

 

Du som deltagare får dessutom gratis licens av appen Clipsk i hela tre månader! Så vad väntar du på, anmäl dig redan idag!

 

  • När: 7 juni 2023 klockan 13:00-16:00
  • Var: Almi Slottsmöllan i Halmstad

 

Varmt välkommen!

Hälsningar
Almi & Clipsk.

 

Lär dig skapa proffsfilmer med mobilen - anmäl dig här redan idag!

Datum: 7 juni 2023

Tid: 13:00-16:00

Var: Halmstad, vi återkommer om plats

 

Begränsat antal platser. Anmäl dig senast 1 juni