Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
19 september 2018

Våra rådgivare hjälper dig

Några av Almi Hallands rådgivare som är redo att hjälpa dig att utveckla ditt företag

 

Snabbt och effektivt agerande, bolagets bästa för ögonen, sakkunnig personal som kan råda vidare i utvecklingsprocessen. Så säger några av de företagare som vi på Almi Halland har stöttat i utvecklingen av deras bolag. Vill du också ha en utomstående rådgivare att bolla med? Här berättar vi mer om vad vi kan och vad du som företagare kan dra nytta av.

 

Affärsutveckling

Oavsett om du är i idéfasen eller om du redan har ett bolag som står inför en utveckling, kan Almis rådgivare stötta i samtliga av företagsresans faser. För att hitta rätt börjar vi med ett samtal där vi identifierar dina behov. Utifrån det skräddarsyr vi vad just du behöver för att utveckla ditt bolag. Är du till exempel i startfasen har vi en speciell metod för att ta fram en fungerande affärsmodell, är ditt företag på språng i sin utveckling tar vi fram en strategi för ditt företagsutveckling så du kan växa och utvecklas. Vi har aktiviteter, program och coachar i företagandets alla faser.

 Lån

Almi är en oberoende part som hjälper till med kombinationen rådgivning och finansiering. Har du inte möjlighet att finansiera utvecklingen av ditt bolag, kan Almi komma in som finansiär. Våra lån kan sökas av företag med upp till 250 anställda – i alla branscher. Det kan gälla startfasen, en produktutveckling eller kanske en större investering i produktionsutrustning. Hos Almi ser vi till varje kunds specifika förutsättningar. Det viktiga är att lånet bidrar till att ditt företag växer och utvecklas.

Riskkapital

Vårt dotterbolag Almi Invest är ett av Sveriges mest aktiva investerare i startups. I snitt investerar Almi Invest i 70 nya bolag varje år. Ett tydligt kundbehov och förmåga att konkurrera nationellt och internationellt är två av de främsta förutsättningarna för att Almi invest ska gå in med riskkapital.

Checkar att söka

Hos oss kan du också ansöka om finansiering i form av checkar. Vilken typ av checkar som finns att söka varierar under året och är olika i olika län. Syftet med checkarna är att påskynda utvecklingen och tillväxten av ditt bolag, därför gäller varje check ett specifikt utvecklingsområde.

Här i Halland kan du söka följande checkar just nu:

Vill du veta mer om våra checkar och hur de fungerar?
Kontakta våra rådgivare:

 

Conny Nilsson

035-15 38 17

070-545 38 94

conny.nilsson@almi.se

Johan Norinder

035-15 38 30

070-573 34 02

johan.norinder@almi.se

 

Vill du dra nytta av vår expertis?